c6-01 ciler bakın bir :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ciler bakın bir :)
arkadaşlar telefon u şarj dan çıkardığım zaman 5 dk yada Yarım saate kadar enerji tasarrufu için telefon u şarj dan çekin diyor ama şarj cihazı ile bağlantı olmadı halde demesi tuhaf çevremde anlayan da Yok yorumlarınıZI beklyrm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
şarj cihazını fişten çekin anlamında sanırım:hmmm

u_cosar

u_cosar

Üye
cfw kullanıyorsan bu olabilir yazılımsal olabilir

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Yok orjinal yazılım telefon şarj dan çektiğim zaman 5 on dk sonra enerji tasarrufu için şarj dan çekin diyor

charmingraul

charmingraul

Üye
sanırım arkadaşın da dediği gibi şarj cihazını fişten çıkarmayı unutmamanız için böyle bir uyarı veriyor olabilir bu da belle refresh güncellemesindeki "Duyma Problemine Engel Olmak İstiyorsanız Uzun Süreli Yüksek Ses Müzik Dinlemeyin" gibi birşey sanırım :)

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
sanırım arkadaşın da dediği gibi şarj cihazını fişten çıkarmayı unutmamanız için böyle bir uyarı veriyor olabilir bu da belle refresh güncellemesindeki "Duyma Problemine Engel Olmak İstiyorsanız Uzun Süreli Yüksek Ses Müzik Dinlemeyin" gibi birşey sanırım :)

aynen akılda kalması için bilgi

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
c6 kullanan arkadaşlarin gözüne çarpmış midir onlardan ses soluk çıkmıyor öyle bişiy varsa desinler Içim rahatlasin :) yoksa garanti ye vereyim yada son yazlmı tekrar ataym

batuay

Üye
Arkadaşım ne gerek var ki. O kadar takma kafaya. Alt tarafı bi uyarı. Telefonda yavaşlama vs olmuyosa sorun yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım ne gerek var ki. O kadar takma kafaya. Alt tarafı bi uyarı. Telefonda yavaşlama vs olmuyosa sorun yok.

nopapeny

nopapeny

Üye
c6 kullanan arkadaşlarin gözüne çarpmış midir onlardan ses soluk çıkmıyor öyle bişiy varsa desinler Içim rahatlasin :) yoksa garanti ye vereyim yada son yazlmı tekrar ataym
Valla ben kullanıyorum ama bana hiç öyle bir uyarı vermedi. Sadece doldu diye bir uyarı veriyor ve fişi prizden çektiğim anda da veya telefonun bağlantısını kestiğim anda da oda 3 - 4 saniyelik bişey fişi prizden çekin dio başka da ekranda öyle 4 5 dakika kaldığını görmedim yazılımsal problem olabilir.

bayon

Üye
donanımsal da olabilir yani sonuçta garantisi var ve ilerde sorun bile yapabilir garantiye vermekte yarar var.
Ayrıca telefona format atıp öyle dene yine aynı ise kesin garantiye ver

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben söylediğin uyarıyı sadece şarjdan çekince alıyorum oda 3 ile 4 sn kadar sürüyor. Muhtemelen yazılımsal bir problem var. Soft format atıp cihaz ayarlarını bi sıfırla istersen.

cihan628

cihan628

Üye
aynen bende de 3-4 sn diyo sonra bişi yok
şarj aletini prizden çıkar belki algılar onu gider yazı :D :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
birkaç batarya programı kullanıyorum onlardan da olabilr mi batarya info btarya monitor extra buttons format atp programsz denemeyı dusunuyorum da ayarlar komple gdcek hem garantiye versem ne dıyecegm ? Uyarı ekranda kalmyr zaten sarj da olmadgı halde sarjdan yeni cekmsm gbı tepkı werıyo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen o uygulamaları kaldır arkadaşım gerek yok o uygulamalara şarja yük bindiriyorlar ancak

emirhan002

Üye
bataryayı değiştir :))

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5240102' Alıntı:
sen o uygulamaları kaldır arkadaşım gerek yok o uygulamalara şarja yük bindiriyorlar ancak
doğru diyorsun abi ben de kaldırdım şimdi :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5242819' Alıntı:

zaten doğru bilgi verdıkleri yok bide yanlış ayarlanınca wifi ve interneti kesme ihtimalleri var
:evet: tamamen şarj canavarı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt