c6-01 carla güncellemesi gelecekmi???Hangi telefonu almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 carla güncellemesi gelecekmi???Hangi telefonu almalıyım ?
Yeni Bir Telefon Almayı Düşündüm c6-01 ile 603 Arasında Kaldım İnternette Araştırırken c6-01'e Carla Güncellemesi Ve Onun Dışında Başka Güncelleme Gelmeyeceği Yazılıyordu Sizce Doğrumu Yoksa Sadece Bir Söylentimi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
şimdilik söylenti

arslanla

arslanla

Üye
c6-01 1. nesil... Carla gelmeyecek.

serecans

serecans

Üye
1. nesillere refresh gelekmiş

anık

Üye
    Konu Sahibi
refresh ne oluyor acaba

aslanbaris

aslanbaris

Üye
Hakkaten refresh ne yaaa

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gelince görürüz artık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kesin kapanır bu konu :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
Hacı şahsen ben C7'ye bile beklemiyorum. Çünkü 1 Ghz. Üstü tellere gelecek muhtemelen ... Ama belli de olmaz hani ...

anık

Üye
    Konu Sahibi
carla güncellemesinin geliş tarihi bellimi ona göre telefon alacağım da..

_ardaa

_ardaa

Üye
Carla şuan 603 701 gibi 2. nesil telefonlarda var bizim 1. nesillere carla yani fp1 gelmeyecek ama başka güncellemeler gelir, carla için alacaksan c6-01 alma çok büyük güncelleme gelme ihtimali çok düşük 603 alabilirsin ama onda da ön kamera yok sanırım görüntülü görüşme yapıyorsan işine yaramaz.

Güncellemeyi ne için istiyorsun ki

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Görüntülü görüşme önemliyse kesinlikle C6-01 almalısın. Onun dışında tabi ki 603. Kod adı Carla olan FP1 güncellemesi ile Dolby Digital müzik deneyimi, gelişmiş tarayıcı, yeni menü efektleri, mesajlar bölümünde ufak yenilikler ve 20 yeni widgets geldi. Bunlar birinci nesilde yok ancak Refresh isimli güncellemede bu yazdıklarımın bir kısmı gelecekmiş daha herşey kesin değil. Öte yandan 603'e FP2 de gelecek onunla birlikte de birçok yeniliğe gidilecek ve bu güncelleme de malesef C6-01 gibi artık zamanını doldurmuş birinci nesil cihazlara gelmeyecek Onlar Nokia Belle Refresh ile kalacak. 603/700/701/808 gibi ikinci nesil modeller ise Nokia Belle FP2(feature pack 2) ile son halini alacak sonrasında ikinci nesillere güncelleme gelir mi orası belirsiz...

Tuba

Tuba

Üye
Sanki carla gelecek mi gelmeyecek mi değilde yeni telefon alacağım ne yapsam ki bir görüş alış - verişi olduğunu düşündüm ve konuyu kapatmıyorum bu yüzden...soru -yardım istek konuları yazılım destekde olmalı bu yüzden taşıdım...

Eğer konu carla gelcek mi gelmyecek mi tartışmasına dönerse konu kapatılır...Çünkü bununla ilgili net bir bilgi yok...

anık

Üye
    Konu Sahibi
bir sitede okudum şöyle yazıyordu Carla güncellemesi
Symbian^3 ile başlayan tüm modellere
gelecek, son dönemde Belle yüklü
olarak satışa sunulan telefonlar Carla yüklü olarak satılacak. Lakin 1 GHz saat
hızından düşük işlemciye sahip
telefonlarda (C6-01, C7, N8, E7)
performans sorunu yaşanmaması için
bazı özellikler azaltılacak. 701 vb. yeni
modellerde herhangi bir azaltma veya sorun söz konusu değil.

_ardaa

_ardaa

Üye
Güncellemeye göre telefon alırsan pişman olursun sen alacağın modelleri kafanda tasarla araştır sonra git birebir incele ondan sonra karar ver öyle güncelleme bekleyerek telefon alınmaz, görüntülü görüşme önemli değil diyorsan 603 ama yok önemli diyorsan da c6-01 al güncellemeyi boşver sana bir artısı olmayacak, güncellemeyle işlemci saat hızı değişmeyecek browser versiyonu yükselecek muhtemelen yeni müzik çalar haritalara ufak güncelleme, onun dışında görsel de pek bir değişiklik bekleme.

Uzun lafın kısası güncellemeye göre telefon alınmaz, bu arada Carla=fp1 yani şuan 603 lerde Carla var.

anık

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır da ben hiç symbian^3 cihaz kullanmadım bu iki cihazdan hangisini almamı önerirsin

Tuba

Tuba

Üye
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt