Telefon Tavsiyesi C6-01 C5-03 vs. C7 Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
parası önemli değil estetik olsun dersen c7 yok parası önemli kasa biraz daha kalın olabilir dersen c6-01 bence.pek bir farkları yok diye biliyorum.arkadaşlar yanlışsam düzeltin.c7 kullanıcısıyım ama c6-01 in c7 pek bi farkını görmedim sadece kasa olarak daha küçük ve daha kalın.

kolay gelsin
C6-01 ' de dahili hafıza 340mb C7 ' de 8 Gb
C6-01 3.2 inç ekran C7 3.5 inç
C6-01 Cbd ekran C7 amoled
C6-01 ' de NFC yok C7 ' de var .

Navy Blue

Navy Blue

Üye
C6-01 Amoled gorilla class cam ekrana sahiptir ve Nokia clear black teknolojini kullanmaktadır yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Navy Blue

Navy Blue

Üye
bakınız:

Nokia C6'ya bakması kadar dokunması da güzel – bu ultra kompakt dokunmatik ekranlı telefon, yazarken veya web'de gezinirken tek elinize rahat bir şekilde sığar. Cilalı paslanmaz çelik ve gerçek camdan üretilen bu telefon, çizilmeye karşı dirençli yapısı ile olağanüstü dayanıklılık sağlar. Ve ClearBlack AMOLED ekranı ile hem iç hem de dış mekanlarda etkileyici görüntü kalitesi elde edersiniz.

Nokia.com.tr

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bakınız:

Nokia C6'ya bakması kadar dokunması da güzel – bu ultra kompakt dokunmatik ekranlı telefon, yazarken veya web'de gezinirken tek elinize rahat bir şekilde sığar. Cilalı paslanmaz çelik ve gerçek camdan üretilen bu telefon, çizilmeye karşı dirençli yapısı ile olağanüstü dayanıklılık sağlar. Ve ClearBlack AMOLED ekranı ile hem iç hem de dış mekanlarda etkileyici görüntü kalitesi elde edersiniz.

Nokia.com.tr
Bir hatamızıda düzelttik ben girdiğimde tek CBD yazıyordu 2-3 ay önce değiştirmişler demek ki sağolasın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt