Telefon Tavsiyesi C6-01 C5-03 vs. C7 Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
701

Quaresma53

Quaresma53

Üye
c503 ve diğer ikisi arasında tercih yapcaksan diğer iki seçenek arasındn birini seç ki bence C7

hackermaho

hackermaho

Üye
nokia almayın pişman olursunuz.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
eğer c7ye karar verdiysen onun yerine 701 al c7 ile 701 arasında fiyat olarak çook az bi miktar var

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
seçenekler bunlarsa en mantıklısı c7

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Kullanıcı olarak bana sorarsan eger bence c6.01 çünkü ekranı Çok KALİTE hem kibar hem fiyatı çok uygun !

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
C7 Olabilir isteneni veren bi cihaz ...

duhanc

Üye
c6-01 al c7 ile arasında ahım şahım bi fark olmamasına rağmen arada 200 liraya yakın fark var

uribaju

uribaju

Üye
c7 tabi :)

İncİnat

İncİnat

Üye
c5-03 ü neden listeye koymus ki anlamadım cok sacma sapan bir telefon bence ayrıca c7 nin tasarımı daha kibar ve ekstra olarak nfc var c7 de yeni çıkan symbian 3 lere de bakabilir onlar da bayağı güzel

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
701 almalısın bende telefonum servisten çıkınca onu alacağım suan ki telefonum c7. 701 wodafonede 900 tl. he illa ki bu üçü arasında bi seçim yapmak istiyorsan c7.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6-01 Görselliğide güzel. Fiyat Performans ilişkiside güzel.

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Yorumlar için teşekkürler

beyto__54

Üye
C6-01 ben yeni aldım mükemmel. Sistemi rahat çalışıyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
C7 her Türlü ezer haci?

Yorum yapan arkadaşlar adam 3 unun arasında kaldım dıyor siz dıyorsunuz 603,701 demek adam istemıyor onları.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C serisinin kralı C7 ' dir . C serisinden başka hiç bir telefon C7 ' yi geçemez . ;)

İncİnat

İncİnat

Üye
evet çok harika bir telefon c7 c6-01 de fena degil ama

mmb7982

mmb7982

Üye
parası önemli değil estetik olsun dersen c7 yok parası önemli kasa biraz daha kalın olabilir dersen c6-01 bence.pek bir farkları yok diye biliyorum.arkadaşlar yanlışsam düzeltin.c7 kullanıcısıyım ama c6-01 in c7 pek bi farkını görmedim sadece kasa olarak daha küçük ve daha kalın.

kolay gelsin

Navy Blue

Navy Blue

Üye
C7 ve C6-01 aynı işlemci, ram, kamera ve ekrana sahip telefonlardır...
C7'nin artısı nfc desteği ve daha büyük ekran aralarındaki fiyat farklı ise 200 lira civarındadır...
Bir diğer önerebileceğim telefon ise 603'dür
Ekranı C7 ile aynıdır donanımı ise daha yüksektir kamerası 5 megapiksel olmasına rağmen fotoğraf çekimlerinde C7 ve C6-01'den daha başarılı ve HD çekim yapabilmektedir...
Tek eksiği led flaştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt