Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 bilgisayarın internetini telde kullanma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkmen619
Üye
Konu Sahibi
C6-01 bilgisayarın internetini telde kullanma
Bilgisayarın internetini telde kullanma nasıl yapılır ? Bazı sitelerde yazıyor ama anlayamadım kendi anlatımıyla anlatacak birisi varmı ?
aleranol
Üye
yok galiba ama varsada ben bilmiyom. Bu konuya benzer daha önce çok konu görmüştüm ama inan hiçbiri aklımda kalmadı sanırım genel sonuç olumsuzdu.
sonerrap
Üye
bunu bi ara bende cok araştırmışdım ama bi türlü yapamamışdım
noss_bar
Emekli Yönetici
adsl modemden bilgisayarı kablo ile bağlıyorsan veya 3g modem kullanıyorsan kablosuz wireless in boşta ise connectify - pro 3.2.0 ile evine netini dagitabilirsin kablosuz olarak
adsl modemden bilgisayarı kablo ile bağlıyorsan veya 3g modem kullanıyorsan kablosuz wireless in boşta ise connectify - pro 3.2.0 ile evine netini dagitabilirsin kablosuz olarak
sen bunu deneyip çalıştırdın mı?
bende denemiştim bir kaç ay önce ama ağ gelir net gelmiyor o şekilde sen nasıl çalıştırdıysan bizede anlatırsan sevinirim
uruno
Üye
Nası yani wi-fi ile bağlan kullan işte.
noss_bar
Emekli Yönetici
evet şuan kullanıyorum bilgisayarımda 3g modem var 3g internet bağlantısını bu program ile bilgisayarımın kablosuzu üzerinden evime dağıtıyorum cebimi bağlıyorum.
connectify - pro 3.2.0 (bilgisayardaki neti paylaştırmak) bu program cep telefonuna kurulan joikuspot (cepteki neti paylaştırmak) un bilgisayar vesiyonu.
aleranol
Üye
Benim anladığım bilgisayarında vınn gibi bişiy var heralde onu telefona kullandırmak istiyosun sanırım. Doğru mu anladım? Yada kablolu internetin var wifin yok dimi?
CanKartaL
Emekli Yönetici
Usb Otg ile Usb çıkışlı modemi telefona bağlayıp denemek lazım belki de çalışır
noss_bar
Emekli Yönetici
telefonun gücü yetmeyebilir denemek lazım ama modemin driver olayı nasıl olacak sonuç olmaz
Benim anladığım bilgisayarında vınn gibi bişiy var heralde onu telefona kullandırmak istiyosun sanırım. Doğru mu anladım? Yada kablolu internetin var wifin yok dimi?
denedim çalışmadı gücü yetmedi çalışsa bile dediğim gibi driver kurulması gerekir. ki bunu böyle yapacağımıza 3g modemden sim kartı çıkar tele tak ne gerek var şimdi driver yazmaya
denedim çalışmadı gücü yetmedi çalışsa bile dediğim gibi driver kurulması gerekir. ki bunu böyle yapacağımıza 3g modemden sim kartı çıkar tele tak ne gerek var şimdi driver yazmaya
vınn için dememiştim ben direk adsl modem için demiştim Usb Otg olayını malum birçok modem sadece modem driverı kullanarak ara yazılımsız ip adresinden erişim sağlayabiliyor