C6-01 bilgisayarın internetini telde kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 bilgisayarın internetini telde kullanma
Bilgisayarın internetini telde kullanma nasıl yapılır ? Bazı sitelerde yazıyor ama anlayamadım kendi anlatımıyla anlatacak birisi varmı ?

aleranol

aleranol

Üye
yok galiba ama varsada ben bilmiyom. Bu konuya benzer daha önce çok konu görmüştüm ama inan hiçbiri aklımda kalmadı sanırım genel sonuç olumsuzdu.

sonerrap

sonerrap

Üye
bunu bi ara bende cok araştırmışdım ama bi türlü yapamamışdım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
adsl modemden bilgisayarı kablo ile bağlıyorsan veya 3g modem kullanıyorsan kablosuz wireless in boşta ise connectify - pro 3.2.0 ile evine netini dagitabilirsin kablosuz olarak

----------Eklendi @ 01:42:04 ---------- Yazıldı @ 01:40:10 ----------

küçük bir ayrıntı ama işletim sistemin win7 olmak zorunda

----------Eklendi @ 01:43:51 ---------- Yazıldı @ 01:42:04 ----------

yapamazsaniz mesaj atın yardım edebilirim

SilentOne

SilentOne

Üye
way be bole olduğunu bilmiyordum bir ara denemek lazım

nadir_89

nadir_89

Üye
adsl modemden bilgisayarı kablo ile bağlıyorsan veya 3g modem kullanıyorsan kablosuz wireless in boşta ise connectify - pro 3.2.0 ile evine netini dagitabilirsin kablosuz olarak

----------Eklendi @ 01:42:04 ---------- Yazıldı @ 01:40:10 ----------

küçük bir ayrıntı ama işletim sistemin win7 olmak zorunda

----------Eklendi @ 01:43:51 ---------- Yazıldı @ 01:42:04 ----------

yapamazsaniz mesaj atın yardım edebilirim

sen bunu deneyip çalıştırdın mı?
bende denemiştim bir kaç ay önce ama ağ gelir net gelmiyor o şekilde sen nasıl çalıştırdıysan bizede anlatırsan sevinirim

uruno

uruno

Üye
Nası yani wi-fi ile bağlan kullan işte.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet şuan kullanıyorum bilgisayarımda 3g modem var 3g internet bağlantısını bu program ile bilgisayarımın kablosuzu üzerinden evime dağıtıyorum cebimi bağlıyorum.

----------Eklendi @ 12:39:29 ---------- Yazıldı @ 12:35:31 ----------

connectify - pro 3.2.0 (bilgisayardaki neti paylaştırmak) bu program cep telefonuna kurulan joikuspot (cepteki neti paylaştırmak) un bilgisayar vesiyonu.

aleranol

aleranol

Üye
Benim anladığım bilgisayarında vınn gibi bişiy var heralde onu telefona kullandırmak istiyosun sanırım. Doğru mu anladım? Yada kablolu internetin var wifin yok dimi?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Usb Otg ile Usb çıkışlı modemi telefona bağlayıp denemek lazım belki de çalışır :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
telefonun gücü yetmeyebilir denemek lazım ama modemin driver olayı nasıl olacak sonuç olmaz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Benim anladığım bilgisayarında vınn gibi bişiy var heralde onu telefona kullandırmak istiyosun sanırım. Doğru mu anladım? Yada kablolu internetin var wifin yok dimi?
evet 3g modeminizin netini veya kablolu netinizi wriless üzerinden paylaştırabiliyorsunuz.

----------Eklendi @ 17:03:57 ---------- Yazıldı @ 16:42:19 ----------

Usb Otg ile Usb çıkışlı modemi telefona bağlayıp denemek lazım belki de çalışır :D

denedim çalışmadı gücü yetmedi çalışsa bile dediğim gibi driver kurulması gerekir. ki bunu böyle yapacağımıza 3g modemden sim kartı çıkar tele tak :) ne gerek var şimdi driver yazmaya :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
denedim çalışmadı gücü yetmedi çalışsa bile dediğim gibi driver kurulması gerekir. ki bunu böyle yapacağımıza 3g modemden sim kartı çıkar tele tak :) ne gerek var şimdi driver yazmaya :)

vınn için dememiştim ben direk adsl modem için demiştim Usb Otg olayını :D malum birçok modem sadece modem driverı kullanarak ara yazılımsız ip adresinden erişim sağlayabiliyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt