C6-01 belle'de FLV sorunu (lütfen bi bakalım...)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mizu

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 belle'de FLV sorunu (lütfen bi bakalım...)
Arkadaşlar C6-01 anna sürümünde iken flv dosyalarını dosya yöneticisinden açıp rahatlıkla izleyebiliyorduk. ancak belle sürümünden sonra aynı işlemi yaptığımda ya flv dosya hiç açılmıyor ya açılır gibi olup kırık swf (flash) simgesi beliriyor. bazı (nadir) dosyalarda ise açılıyor fakat ileri sarma falan işlemleri işlemiyor.... (acaba flash sürümünden mi ? öyle ise yeni flash güncellemesi var mıdır?) bi yardımcı olrsanız sevinirim...

şimdiden:tşk:...

_ardaa

_ardaa

Üye
Maalesef belle de video sorunları var şuan için çözümü de yok tek çözüm flv oynatan uygulama yüklemen, yada convert edeceksin videoları, biri çözüm sunmuştu ama o da sol kulağını başının arkasından sağ elinle tutmak gibi

• Beğen
Tepkiler: n000k
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet güncelleme bekliyruz nokiadan herhangi bir açıklama gelmedi ama bu sorun böyle kalmamalı en yakın zamanda düzeltilmeli. cfw ile uğraşan arkadaşlar acaba annadaki flv oynatıcının dosyalarını toplayıp belle için yüklenebilir bir program yapamazlar mı ?

V/RS

V/RS

Üye
ben nokia ya e-mail attım bu ve bunun gibi birkaç sorun yüzünden dün beni aradılar birkaç ay içerisinde yeni bir belle güncellemesi yayınlayacaklarını söylediler bakalım bekliyorum :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
evet güncelleme bekliyruz nokiadan herhangi bir açıklama gelmedi ama bu sorun böyle kalmamalı en yakın zamanda düzeltilmeli. cfw ile uğraşan arkadaşlar acaba annadaki flv oynatıcının dosyalarını toplayıp belle için yüklenebilir bir program yapamazlar mı ?

Zaten Kurtulus40 cfw yaptı forumda mevcut :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt