Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 belle
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_Eyup
Üye
Konu Sahibi
c6-01 belle
âarkadaşlar ben yeni katıldım bi süredir takip ediyorum n8 ve c7 ye symbian belle sistemi kuruluyor çıkmış c6-01 in neden yok çıkmıcakmı bi bilgii verirmisiniz acaba.
​arkadaşlar ben yeni katıldım bi süredir takip ediyorum n8 ve c7 ye symbian belle sistemi kuruluyor çıkmış c6-01 in neden yok çıkmıcakmı bi bilgii verirmisiniz acaba.
yani kesin gelecek ve tarih belli değil.sensation böyle konuları çok kapattı.keşke açmasaydınız.ona da yazık.habire adam forum için uğraşıyo...
The_Eyup
Üye
Konu Sahibi
​olsun ben bana gereken bilgiyi aldım sağolun tlfn boşa gitmesin 2 hafta oldu alalalı ondan bilgi için tekrar sağolun araştırdım bulamadım ondan sordum.
S.E.C.R.E.T
Üye
Belle gelicek kesin tarih veremem ama ocakta çıkıcak kesin bu arada telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın
​olsun ben bana gereken bilgiyi aldım sağolun tlfn boşa gitmesin 2 hafta oldu alalalı ondan bilgi için tekrar sağolun araştırdım bulamadım ondan sordum.