c6-01 belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle
​arkadaşlar ben yeni katıldım bi süredir takip ediyorum n8 ve c7 ye symbian belle sistemi kuruluyor çıkmış c6-01 in neden yok çıkmıcakmı bi bilgii verirmisiniz acaba.

m.edip

m.edip

Üye
​arkadaşlar ben yeni katıldım bi süredir takip ediyorum n8 ve c7 ye symbian belle sistemi kuruluyor çıkmış c6-01 in neden yok çıkmıcakmı bi bilgii verirmisiniz acaba.
onlara sızdırıldı c6-01 e sızdırılmamış bnde c6-01 kullanıyorum symbian belle bizim telefonlara da gelicek merak etme

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok saol peki nezaman gelicek yani süre olarak bi bilgi tahminin varmı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kesin tarih yok.genelde böyle konular kilitleniyor:D

----------Eklendi @ 19:06:06 ---------- Yazıldı @ 19:04:39 ----------

yani kesin gelecek ve tarih belli değil.sensation böyle konuları çok kapattı.keşke açmasaydınız.ona da yazık.habire adam forum için uğraşıyo...

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
​olsun ben bana gereken bilgiyi aldım sağolun tlfn boşa gitmesin 2 hafta oldu alalalı ondan bilgi için tekrar sağolun araştırdım bulamadım ondan sordum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle gelicek kesin tarih veremem ama ocakta çıkıcak kesin bu arada telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
​olsun ben bana gereken bilgiyi aldım sağolun tlfn boşa gitmesin 2 hafta oldu alalalı ondan bilgi için tekrar sağolun araştırdım bulamadım ondan sordum.

ha özür dilerim,bazılarının amacı iyi olmuyor da.teliniz hayırlı olsun:oke:

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sağolun

qsaw

qsaw

Üye
hayırlı olsun tliniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt