C6-01 Belle yükledim video izleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hınık

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle yükledim video izleyemiyorum
Arkadaşlar 2 gün önce belleyi yükledim ama ne mp4 ne de flv dosya açabiliyorum(diğerlerini denemedim). Anna'dayken bu sorun yoktu ama belle'yle geldi. geceleri pcden dizi atıp telefonda izlemeyi çok severim ama Belle'yi yüklediğimden beri dizi falan izleyemedim. Sorunun kaynağı nedir bilen var mı? Flash veya hard format atmak istemiyorum. nasıl çözebiliriz?

hakan_710

hakan_710

Üye
bu sorun bazı kişilerde var zaten konu açmışlar fakt yinede cevap vereyim büyük ihtimal flash atarken bi sıkıntı olmuş. tekrar atmadıktan sonra da düzeltmeniz imkansız bana göre.şahsen bende hiçbir sorun yok sadece bikaç kişide olması da biraz düşündürücü. flash atmak istemiyorum demişsiniz ama atmak zorundasınız yada öle kullanacaksınız

Hınık

Üye
    Konu Sahibi
nokia suiteden güncellemiştim flash atmadım yani

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ovi suite ile 3 kere tekrar tekrar yükledim belleyi sorun devam etmekte flvler sıkıntılı ve wifi sorunu stabil değil kopup kopup duruyor

adanalı1

adanalı1

Üye
c6-01 kullandıgım en nalet telefon ... Cıhazın ram ' ı dusuk oldugundan acmıyor vıdeoları . nokıa bu yazılımda c6 01 lerde bellenın cogu ıyı yonunu engellemıs.. kamerada bıle hafıza kartı olmadan cekım yapmayan bır cıhaz . buda önbellek az oldugundan kaynaklanıyor . benım gorusum symbıan c6 01 de pek atik , hızlı değil ... Belle yı yasamak ıstıyorsan c7 vs n8. e7 e 6 gibi cıhazlar kullanacaksın. Sonucta ilk olarak 701 lerde, yanı 1ghz işlemcısı olan cıhazlarda geldı bu ısletım sıstemı .C6 01 işlemcısı ise 650 mhz arm .. . .256 mb ram ıle belleyı rahatca kullanmak bence tuhaf.
dıyecegım bende cok ugrastım c6 ıle . en sonunda n8 aldım ve rahatladım :D

Hınık

Üye
    Konu Sahibi
hocam yanlış düşünüyosun. n8,c7 falan donamımsal özellikleri aynı ondan bi farklılığı yok. n8 kullanan kuzenim benim c6'yı çok beğenmişti

covar

covar

Üye
ne alak yaww c6-01 c7 n8 donanımsal özellşkleri rom işlemci hızları aynı bende hespini oynatıyor c6-01 hakkında atıb tutan arkadaşım demek hic bişeyden haberin yok

Bomb City

Bomb City

Üye
kesinlikle yanlış düşünüyo o telefonların donanımsal özellikleri aynı arkadaşlarda yazmış zaten ne alaka n8 aldım rahatladim.

covar

covar

Üye
aynen sorun bellede annada böle bişey yoktu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mp4 oynatıyor ama flv denemedim ben de bakayım bi.. sıfır sorunsuz bir sistem üretebildi mi nokia? windows phone da buglar var mı acaba..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar şuan hafıza kartım yok deneyemiyorumda herkes sikayetci video konusunda simdi youtube downloaderden indirdigimiz videoları izleyemeyecekmiyiz:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt