C6-01 Belle yavaşlama sorunu yaşayanlar baksın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle yavaşlama sorunu yaşayanlar baksın!!!
merhaba arkadaşlar bu konuyu benim gibi yavaşlama sorunu yaşayan ve çözüm getiremeyen arkadaşlar için açtım.Telefonuma belle güncellemesi yaptım açılış ve internette video açımı yavaşladı. bu sorunu yaşayan diğer arkadailar da varsa eğer hemen nokia suite ye girip yazılımı yeniden yükle seçeneğini seçerek tekrar yüklesinler sorun çözülüyor. nokia destek hattı da bunu önermişti ancak onlar servise gönderimin daha iyi olacağını söylüyorlar. sorun çözüldüğünden gerek kalmadı bende. denemenizi tavsiye ederim. C6-01 belle hack yapamayanlara da yardımcı olabilirim. umarım sizdede işe yarar bu yöntem :bye2:

• Beğen
Tepkiler: atakan25

atakan25

atakan25

Üye
mantıklı yeni çıktığından olabilir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok şükür daha şeytan kulağına telefonumda tık yok maşallah.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
bende belle yükledim telefon yavaşladı feci şekilde kasıyordu. sonra hard format attım uygulamaların fala nbirçoğunu kaldırmıs telefon resmen uçuyor 3310 gibi hiçbirşekilde kasma falan yok ne video sorunu var ne birşey var bu şekilde kullanmayı düşünüyorm ben

sargonaktas

Üye
Arkadaşlar ben de dün C6-01'ime belle yükledim. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion'u tekrar kurdum. Programı kurup gerekli işlemleri yaptım ( Mobil Secrutiy vb. işlemleri ).Program yeşil renkte aktif, ama yüklemelerde imzasız programlarda sertifika hatası veriyor. Önceden takır takır çalışıyordu. Bu belle'de hackleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben de dün C6-01'ime belle yükledim. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion'u tekrar kurdum. Programı kurup gerekli işlemleri yaptım ( Mobil Secrutiy vb. işlemleri ).Program yeşil renkte aktif, ama yüklemelerde imzasız programlarda sertifika hatası veriyor. Önceden takır takır çalışıyordu. Bu belle'de hackleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

hocam vereceğim adresteki işlemleri uygulayın muhakkak oluyor. 2 kere denedim oldu. şimdi adresi yazayım.
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

bu adrestekileri yavaşca uygularsanız sorununuz çözülür. bu arada install server sürümü C6-01 için installserverS3.zip içindeki dosyayı atacaksın diğerleri uymuyor. antivirüsü yüklerken telefonla uymsuz mesajı alırsanız yok sayarak devam ediniz evet seçeneğini seçiniz. :oke:

----------Eklendi @ 19:23:07 ---------- Yazıldı @ 19:18:38 ----------

bende belle yükledim telefon yavaşladı feci şekilde kasıyordu. sonra hard format attım uygulamaların fala nbirçoğunu kaldırmıs telefon resmen uçuyor 3310 gibi hiçbirşekilde kasma falan yok ne video sorunu var ne birşey var bu şekilde kullanmayı düşünüyorm ben

hocam uygulamaları kaldırmak bazı güvenlik sorunlarının telefona zarar vermesine sebep olabilir. tavsiyem eksik olan programlarınızı suite den tekrar yüklemeniz ve çok aşırı mecbur kalmadıkça hard format atmamanızı tavsiye ederim. hard format sistem dosyalarını etkileyebiliyor. çıkan ufak bir sorunda NOKİA garanti kapsamından çıkarıyor.

sargonaktas

Üye
Teşekkürler sorun giderildi. Çok sağolun.

• Beğen
Tepkiler: _-_ceza_-_45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt