C6-01 Belle Tam Ekran Video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Tam Ekran Video sorunu
Anna da video izlerken video ekrana oturmayınca sag ust kosedekı butona basıp tam ekrana oturuyordu hatta ordan videoya zoom da yaplıyordu bellede o simge yok bazı videolar ekrana tam oturmuyor yani kalite hd yada diyil fark etmez benim derdim ekrana tam oturmaması videonun altındakı ve ustundekı alan sıyah kalıyor bu videodakı gıbı

Umarım anlatabilmişimdir tam ekran yapıp ızleyebilcegim bi video programı yada yapılabilecek baska bir işlem varmı ?

Buğra60

Buğra60

Üye
Ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama ben video izlerken sağ alttan seçeneklere basıp 'en boy oranını değiştir'den ayarlıyorum orayı. Bi de sen dene istersen

LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
denedim bende sadece bilgiler yazıyor seçenekler menusunde

Buğra60

Buğra60

Üye
Telefona attıklarını mı yoksa internetten izlediklerini mi diyosun sen? Ben internetten izliyosun diye öyle demiştim. Diğeri hakkında bi fikrim yok.

LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben telefonun kendı videolarından bahsediyorum koydugum video sorunumu orneklı gostermek için

Buğra60

Buğra60

Üye
Tamam kardeş kusura bakma ben internetten izlediklerinde böyle bir sorun var sandım :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
telefondaki ekran 16/9 formatındadır. Eğer video da 16/9 formatındaysa en boy oranını değiştiremezsin. Ama videon başka bir en boy oranındaysa bunu ayarlayabilirsin. Seçenekler/en boy oranını değiştir.

Anladığım kadarıyla bu video 16/9 oranında(mobilim izlemedim) o yüzden saçeneklerde böyle seçenek yok. Telefonda bi sorun yok merak etme. Sorun videoda

LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
bu videoları tam ekran izleyebilcegim bi program yokmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt