bende suite den güncellediğimde çok az gidiyordu. hiç bişey yapmasam bile boşalıyordu resmen. phoenix den bi flash attım bayadır şarjım. annadada böyleydi suitten güncelleyince az gidiyordu niyeyse. yani suiteden güncellediysen belki ondan az gidiyordur.
bende suite den güncellediğimde çok az gidiyordu. hiç bişey yapmasam bile boşalıyordu resmen. phoenix den bi flash attım bayadır şarjım. annadada böyleydi suitten güncelleyince az gidiyordu niyeyse. yani suiteden güncellediysen belki ondan az gidiyordur.
dün telefona şarjı 1 gün anca gidiyo diye phoenix ile flash attım bugün sabah 6 da çıkardım aralıklı internet kullanmayla 1 kademe gitti ise yaramıyacak galiba flash işide off anna da ne güzel gidiyordu şarjı bu belle de noldu bu telefona anlamadım
silin microsoft apps uygulamalarını bir ipucu daha harıtaları birkez açtınızmı kapatamıyorsunuz cevrımdısı olsa bile yıne arkada çalısıyor menude acık gorunmuyor istersenız taskman ve ramblowla kapatmayı bır deneyın kapatamıyor hicbırı taaki telefonu yeniden başlatana kadar