C6-01 belle kontursuz haritalari kullanmak nasil oluyor? Tr harita.ses dosyasi indirdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 belle kontursuz haritalari kullanmak nasil oluyor? Tr harita.ses dosyasi indirdim

slant1111

slant1111

Üye
Haritaları çevrmdşı yap,ve açık alanda aç

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
konumlamada sadece tümleşik yap

neonxx

Üye
kardes bak
1 pc den ovi suite indir kur
2 teli bağla teli gördükten sonra harita simgesine tıkla ve türkiye haritasıni indir sonra tele aktar
3 tel haritalar uygulamasına gir ayarlar-genel-bağlantı: cevrimdısıyap bu kadar.

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
beyler dediklerinizi yaptım fakat her şey tamam buraya sür diyorum. GPS BEKLENİYOR diyor kalıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
beyler dediklerinizi yaptım fakat her şey tamam buraya sür diyorum. GPS BEKLENİYOR diyor kalıyor

uzun sürer konumlaması. çünkü diğer modüller destekleyici modüller.

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar sürer peki

PriZm

PriZm

Üye
nerede olduğuna bağlı.eğer bina içerisindeysen 10 dakika kadar sürer.ama açık ve gökyüzünü gören alanda 2 dk yi aşmaması lazım.

baran241995

baran241995

Üye
nasıl yani tl gitmeden haritaları kullanabiliyormuyuz?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
her fırsatta eğlence için kullanıyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
5800 dan hatırladığım kadarıyla gps veya konum diye bir program vardı.kontür yememesi için ordan kapatılıyordu.ben öyle kullanıyordum.

slant1111

slant1111

Üye
Ayrıca ücretli olarak bir kez gps buldur snra çevrmdışı olarak dışarda dene

mert41994

mert41994

Üye
Dostum GPS bulması için mobil şebeke kullanıyor. Mobil veriyi kapatıp haritaları telefona kurarsan ücretsiz kullanırsın ama nerede olduğunu göremezsin

PriZm

PriZm

Üye
bak 5800 da böyle bir menü vardı.symbian^3 te varmı bilmiyorum ama böyle bir ayar olması lazım.

burdan assited gps ve network gps nin tiklerini kaldırırsan interneti kullanmaz.

neonxx

Üye
evet kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt