C6-01 Belle Kesin Tarih !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Kesin Tarih !
Evet arkadaşlar dün sizin için finlandiyadaki nokianin üretim fabrikasında güvenlik şefi olarak çalışan dayımi aradım ve c601 için belle çıkıs tarihni sordum oda biraz araştırıp yarın seni ararım dedi ve biraz önce aradı beni 5-10 aralık tarihi arasında kesin resmin olarak çıkacak mis dedi. Yıl başına umutlanmayn arkadaşlar 12tl kontor gitti artık birşeyler yaparsınız

iyide 5 aralık geçti yoksa 2012 aralık mı

keys1903

Üye
10 aralık gectı gıttı fınlandıyada tarihler gerımı hayırdır

Konu Sahibi
pardon yanlış yazdım ocak 5 10 arası çıkacak.

duman61

Üye
5-10 ocak demek istedin galiba.

hah olabilir ama konuyu kapa bence o tarihte çıkmazsa c6-01cilerin dilinden kurtulamazsın.

Konu Sahibi
evet paşam 5-10 ocak arasında kesin geliyor.

inş. o tarihte gelir gelmesse yandın walla

Re13eL

Üye
ya şu bekleyen insanlara sürekli tarih vermekten bıkmadınızmı ? kaç tane konu kilitlendi aynı içerikte hala yenisini açmaya devam ediyorsunuz.

açtığın konuda kendini o kadar kaptırmışsınki bide 5-10 aralıkta çıkıcak diyosun

kendi açtığın konunun tarihine bak bi önce !!!

ocakta gelicek onu biliyoz onun dışında bir bildiğimiz yok tarih verenler sadece takılıyor

Konu Sahibi
kesin geliyor diyoruz başlıkta kimseyi kandırmak gibi NIYETMIZ YOK kör boş konuşmayın.

tamam kardeşim sakın geliyor diyosan geliyordur

kendi inanmiyor ki biz inanalim

sonradan ocak dedi yanlış yazmış

cyber

Üye
Kesin tarih demeyin bence

eğer o tarihte gelirse arkadaşa hediye alalım

kardeş inşallah o tarihte gelir yoksa milletin dilinden kurtulamazsın sen de, kötü bi niyet olduğunu düşünmüyorum ama bazen en ufak şeyden kışkırtmalar oluşuyo. neyse şimdi arkadaşlar bnm şöyle bi teorim var bildiğiniz gibi her hafta bi telefona sızdırma belle çıktı sırasıyla n8,c7,e6,e7 ve sırada c6-01 var gibi. bu hafta da belki c6-01 e gelir diyorum bide mağaza da geri sayım var geri sayımın bitme günü nerdeyse e7 den bir hafta sonraya denk geliyo ee şimdi teorileri alalım tabi bnm bi iddaam yok onu da belirtiyim kimse de polemik yaratmaya kalkmsın

teorin güzl ama tutarsa kanun yaratırsın

Tepkiler: hakan_710
    Konu Sahibi
aynen paşa tutarsa ne mutlu sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...