c6-01 belle hata acil !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cimbom339

cimbom339

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle hata acil !!
ben cihazı pc ye bağlıyorum belle dosyaları suıtten iniyor 2. Adımda yedekliyor 3.adım da 15 dk kala bğlantı hatası veriyor. orada yazanları yaptım oviyi yenidn güncel olanı yükldm tele format attım bşka pcden de denedim değişen bişe yok lütfen yapanlar nasl yapyr anlatın arkadaşlar canımı çok skyor .

Febris

Febris

Üye
phoenixle flaş at yapamazsan bana pm at.

cimbom339

cimbom339

Üye
    Konu Sahibi
onu hç bilmiyorum forumda araştrırm ama güwenemiyorum ya tel kapanırsa die güwenilır mi phoenixle flaş a?

----------Eklendi @ 23:09:21 ---------- Yazıldı @ 22:51:45 ----------

arkadaşlar lütfn bşeler söyleyin bu sorunu benim gbi yaşayanlar var kimse bilmyor mu bu sorunun çözmünü

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım telefonun Phoenix ile çökse dahi tekrar kurtarabiliyorsun yani risk misk hikaye. İşlem basit..

sky_boy

sky_boy

Üye
belle sürümüne nasıl geçiyoruz..suıt de güncelle dedi güncelledim..bir sorunda çıkmadı oldu mu yani?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefona yukledınmı

----------Eklendi @ 01:10:21 ---------- Yazıldı @ 01:07:28 ----------

ben cihazı pc ye bağlıyorum belle dosyaları suıtten iniyor 2. Adımda yedekliyor 3.adım da 15 dk kala bğlantı hatası veriyor. orada yazanları yaptım oviyi yenidn güncel olanı yükldm tele format attım bşka pcden de denedim değişen bişe yok lütfen yapanlar nasl yapyr anlatın arkadaşlar canımı çok skyor .

arkadasım once hafiza kartını bır biçimlendır önemlı bişey yoksa

cimbom339

cimbom339

Üye
    Konu Sahibi
hepsini denedim ama olmuyr 3.adımda bğlanti hatası diyor 15 dkika kala

cimbom339

cimbom339

Üye
    Konu Sahibi
? Yardım edin ne yapmam gerek?

cimbom339

cimbom339

Üye
    Konu Sahibi
kimse ilglenmyor ya

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
azıcık forumu araştırsan görürsün flaşın nasıl atıldığını arkadaşım burda "kimse yardım etmiyor" diye dert yanmana gerek yok
suite ile güncellerken de altta 15 dk yazmasına bakma yarım saati bulur geçer bile
Nokia Suite e görev yöneticisinden öncelik atarsan belki sorunun çözülebilir

cimbom339

cimbom339

Üye
    Konu Sahibi
kardş tamamda evde pc yok ınternet kafedn gryorum her yazılm yüklememe 2 saatim gdiyor artık garanti bi çözüm lazm bna 4 dfa dnedm olmadı bu sfr gttğmde ışi bitirmk istyrm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım ulke kodu falan ıstedıgınde dokunuyon mu tele

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
işi bilen bir telefoncu veya servis varsa yakınlarda git yükseltirler phoneix, navifirm ile falan aran iyi değil anlaşılan

dgncnyldz12

Üye
telfnun fbrika ayarlarını geri yükle. Her şeyi sil yani. Bğlantıdan kastn telefnla pc arasındaki mi yoksa netle ilgli bğlantı mı? Pc ile bğlantıysa beklemen lazm sanrm tel yenidn bşlatnca kendinı bğlantı kesldi yazıyor .

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
azıcık forumu araştırsan görürsün flaşın nasıl atıldığını arkadaşım burda "kimse yardım etmiyor" diye dert yanmana gerek yok
suite ile güncellerken de altta 15 dk yazmasına bakma yarım saati bulur geçer bile
nokia suite e görev yöneticisinden öncelik atarsan belki sorunun çözülebilir

anna dan bıktım abi belle yükledim her videoyu izleyemez oldum :( sonra eski versiyonuna dowrtangdade yaptım ben 14,02 ye süper oldu bi de 16 gb hafıza kartı aldım hd oyunları yükledim süper stabil ve her videoyu açıyor.. En iyisi 14 ,02 sürümü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt