C6-01 Belle Hard Format Sonrası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asrabi

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Hard Format Sonrası...
merhaba değerli arkadaşlar
şimdi ben dün telefona hard format attım mağaza ,haritalar,resim ve video düzenleyici silindi .saolsun bi arkadaşımızın konusu yardımcı oldu mağazayı kurdum ama geriye kalan 3 ünü nasıl kurucam
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Polymath

Üye
bir arkadas hard format snrasi pc suit ile guncelleme bolumunde yazilimi yenidem yukle gelir diyor inatla bir denermisin ? Bilmiyorsan pc ye nokia suit kur telefonu pc ye tak yazilim guncelle bolumune gel gorursun

[ENGİN]

Üye
bir arkadas hard format snrasi pc suit ile guncelleme bolumunde yazilimi yenidem yukle gelir diyor inatla bir denermisin ? Bilmiyorsan pc ye nokia suit kur telefonu pc ye tak yazilim guncelle bolumune gel gorursun

gelmez gerı uygulamalar magazayla haritaları yuklemesı kolay ya digerlerı resim duzenleyıci vs

asrabi

Üye
    Konu Sahibi
onu yapmayı biliyorum da flash hiç atmadım

[ENGİN]

Üye
forumda flash atmayı ıyi bilen arkadaş çok birine pm atabilırsın yardımcı olacaklardır teamwiver la

---------- Eklendi @ 10:32:49 ---------- Yazıldı @ 10:31:09 ----------

yine yapamam dersen servıste 1 saatte yapıp teslım ediyorlar

asrabi

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim

'Sefer

Üye
nokia suite ile yazılımı yeniden yükle herşey gelir

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben denediğimde gelmedi flashla hallettim

Polymath

Üye
Bende gelmez diye biliyorum ama forumda biri inatla gelir diyordu, acaba ben mi yanlis biliyorum dedim. Dostum forumda flash nasil atilir bolumu var, ordakileri dikkatlice yap az pc den anliyorsan hic sıkıntı olmaz.

[ENGİN]

Üye
yalan niye söylesın ama bırınde gelıp birınde gelmemesı ilginç

asrabi

Üye
    Konu Sahibi
pc bölümüne gidiyorum zaten kardeşim flash atmak sorun deil sadece telefonuma hiç flash atmadım ögrensem hemen ögrenirim ama telefonumda sonradan sıkıntı olur diye endişeleniyorum sadece

Polymath

Üye
pc bölümüne gidiyorum zaten kardeşim flash atmak sorun deil sadece telefonuma hiç flash atmadım ögrensem hemen ögrenirim ama telefonumda sonradan sıkıntı olur diye endişeleniyorum sadece

Sıkıntı olmaz dostum. Servise göndersende aynı şey olacak. Adamlar senin yapacağını yapacaktır. Sonuçta yazılımsal Donanıma zarar vermediği sürece neden sıkıntı olsun ki ? Eskisinden daha iyi olacaktır

[ENGİN]

Üye

yok kardeşım korkulacak bişey degil aksıne tel fabrıkadan çıkıs gıbı oluyor

5800v60

Üye
gelmiyor kardeşim aynı sorun bende var.tek çare flash

newgamer

Üye
Aynı sorunu ben yaşadım, nokia suite son sürüm yükle pc ye sonra yazılım güncelleme kısmına gel yeniden yükle yap herşey yükleniyor, hemde orjinal bir şekilde. Gelmiyor diyenleri anlayamıyoum kendilerde bir problem vardır. Buraya girip size neden yalan söyleyeyim ki? Ben kendim bizzat denedim hard format sonrası herşey geldi, foto-video düzenleyiciden tut,traveler,nat geo,cnn aklına ne gelirse, galeride ki belle resimleri bile yükleniyor, hard format sonrası en temiz yöntem budur bence.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-magazanin-yuklenmemesinin-cozumu-601537.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...