c6-01 Belle gelirse ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Belle gelirse ?
Arkadaşlar ben c6-01 i alalı 4 5 ay oldu hiç güncelleme yapmadım.24.001 anna yazılımı yüklü yenilerini yükleyemedim hata veriyordu.Ben belle çıkınca

a) Direk versem 24.001 den belle yüklerlermi yoksa oburlerini güncellemem lazımmı ?
b) 1 2 hafta sonra mı verirler telefonu yoksa hemen mı ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Direk versem 24.001 den belle yüklerlermi yoksa oburlerini güncellemem lazımmı ?

yüklemez hata verir güncellemen lazım

b) 1 2 hafta sonra mı verirler telefonu yoksa hemen mı ?

bunu anlamadım tamire falanmı verdin telefonu

SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
yok yani çıkarsa belle yüklemeleri için verirsem ne zaman verirler demek istedim ..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eğer servise verirsen direk Belle yüklerler ama ne zaman geri verirler Allah bilir. Güncelleme için NokiaSuite kullan yada Wifi.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
gelirse kendin de yükleyebilirsin wifi internet paketin veya bilgisayardan ovi suite ile

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Amaru Shady
SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardan bağlantı koptu cihaz kurtarma hatası alıyorum çözümü varmıdır bunun arkaya öne taktım aynı kabloyu değiştirdim yine aynı

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bilgisayardan bağlantı koptu cihaz kurtarma hatası alıyorum çözümü varmıdır bunun arkaya öne taktım aynı kabloyu değiştirdim yine aynı

bendede o sorun vardı nasıl yaptım hatırlamıyorum :hmmm

SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
hatırlamaya çalış usta :)

erbenben

Üye
SSniper Kardeş Dead Phone Flashing Yap o zaman düzelir forumda olacaktı anlatımı ... Kolay gelsin.

SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
denedim tel oldu geri geldi olmadı yine.acaba telefoncular kaca yazılım atar 1 2 olsa iyidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...