c6-01 batarya sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
c6-01 batarya sorunu
merhaba arkadaşlar. Kullandığım c6-01 geçen gün masa dan yere ve o günden sonra şarji az gitmeye başladı Ben bu sorunu telefonun düşmesine bağladım çünkü önceden şarji iyi gidiyordu birden batarya süresi kısaldi . Sizce çözüm nedir fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

atakan25

Üye
düştükten sonra telefonun içeriğinde neleri değiştirdin hangi uygulamalarıı yükledin arka planda çok çalıştırmaya başladıysan bundan da olabilir sen bence tamamen bitir bataryayı tam şarj et sonra düşünürsün

Konu Sahibi
denedim ama program olarak olarak en son bi not programı çıkmıştı onu yüklemiştim sildim gene aynı.

atakan25

Üye
tamamen bitirip öyle denedin mi?ama sanırım olmayacak garantilik gibi duruyor garabti dışında tutabilirler kullanıcı hatası derler belki sen düşürdüm deme

Konu Sahibi
garanti yapmaz diye düşünüyorum. Kullanıcı hatası filan derler. Cihazda sorun oluştu diye düşünüyorum. Böyle bi sorun yaşayan yok mudur acaba

[ENGİN]

Üye
tel düşünce batarya çıktımı yerinden

Konu Sahibi
yok sadece en son düştüğünde ekran üzerine düştü herhangi bi şey olmadı sadece arka kapağı fırladı. O günden sonra farkedilecek şekilde az gitmeye başladı.

Konu Sahibi
bende soğudum artık. Özellikle hoşuma giden yani telefonun biçimi ve ekran kalitesi başka öne çıkan özellik nadiren var. Işletim sistemine sözüm yok. Çünkü 7 yıldır symbian işletim sistemi kullanıyorum alıştım. Ama bu batarya sorunu sorun etti kendini

MaxipmaN

Üye
beyler size tavsiyem yok batarya moduymuş(bu da yiyor) yok performans moduymuş fp2 için paylaşıldı bi tane c6-01de de işe yaradı ama şarjı kullanınca %40 etkiledi yani daha az gitmeye başladı ve stefan thomasın yaptığı qoo battery calendar widget programlarını kullanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...