C6-01 artık Kilit Tuşu ile Flaş yanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 artık Kilit Tuşu ile Flaş yanmıyor
Merhabalar.Ben c6-01 kullanıyorum versiyon 25.007 güncellemeden önce kilit tuşunu iki saniye çekili tutunca flaş yanıyordu ama şimdi yanmıyor.BU Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm: Arkadaşlar güç tasarrufu modu açıkken flaş açılmıyor.Flaşı açmak için Güç Tasarrufu modunu kapatınız.

okitox

okitox

Üye
tuş kilidi ile ilgili veya aydınlatmayla ilgili bir program yüklü ise iptal edebiliyor o özelliği kardeşim...

qsaw

qsaw

Üye
güç tasarrufu madundan çıkarak kullan

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Arkadaşlar saolun

qsaw

qsaw

Üye
Nasıl Hallettin yazda Yapamayanlar Faydalansın

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
senin dedğin yöntemle yaptım, güç tasarrufu modu açıkmış :) akşamdan beri pederden nutuk yiyom şunun özelliklerini iptal etme diye :) güç tasarrufu modu açıkken flaş açılmıyo açmak için güç tasarrufu modu kapanmalı

qsaw

qsaw

Üye
Bende Şarj bitmesin diye güç.tas. moduna almıştım bi elektirikler gitti salondaki herkese endişelen meyin diyorum ama flash açılmıyor o günden beri unutamıyorum:d:

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Bende Şarj bitmesin diye güç.tas. moduna almıştım bi elektirikler gitti salondaki herkese endişelen meyin diyorum ama flash açılmıyor o günden beri unutamıyorum:d:
İyiymiş arabaya zincir alacaktık lastik nosuna bakacaktım babam basıyo basıyo çalışmıyo kabak benim başıma patladı:ehe

szr265

Üye
cok tesekkurler bnde tasarruf modundayken dnyordum kapatnca oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt