c6 01 arama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir1888

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 arama sorunu
s.a arkadaşlar.c6 01 kullanıyorum ve uzun süreli konusmalarımda süre 59.59 da arama otomatik olarak kapanıyor ve tekrar arama yapmak zorunda kalıyorum.var mıdır bi bilen ya ?
 


rewa

rewa

Üye
arama ayarlarından zamanlayıcıyı açmışsın kardeşim. Ayarlarda saat başı aramaları sonlardırma ayarı var oradan yapabilirsin.
 
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
hattın aveami eğer avea ise telefonla alakalı değil. Avea ile alakalı bir durum.
 

emir1888

Üye
    Konu Sahibi
hattım avea değil vodafone.

- - - Eklendi - - -

ayarlar > tercihler, temalar, telefon, yüklemeler, arama yapma, bağlantı, uygulama ayarları var.ordan arama ayarlarına giriyom orda da ara, hızlı arama, telesekreteri ara, arama aktarma, arma engelleme var.hangisini sececeğim ki ?
 
yesilyol22

yesilyol22

Üye
Selamun Aleyküm kardeşim c6-01 bende kullanıyorum fakat bende de aynı sorun var ama sorun telefonda değil vodafon`da sorun etme çünkü 59:59 bende de kapanıyor :) Bedava kampanyaları olsun yada sen ve ben paketlerinde olsun hep aynı :)

Bunun yanı sıra eklemeden geçemeyeceğim hattımı başka bir telefona taktığım zamanda aynısı oluyor deneyebilirsin eğer denemediysen :)
 

emir1888

Üye
    Konu Sahibi
hattım vodafone :) büyük ihtimal o yüzden yapıyo.çünkü bedava dakikalarda yapıyo bunu normal liralarda yapmıyo bunu :)
 

technologymania

Üye
arkadaşlar bende de c6-01 var ve 1 saat 9 dakika 56 saniye ya da 59 saniye gibi kapanıo bu güne kadar kesintisiz bir saat 10 dakika ve üzeri konuşamadım :) sahip olduğunun paketin ya da tarifenin kullanım esaslarında adil kullanım süreleri ile ilgili bir şeyler yazıyorsa o sebeptendir. genelde bedavası ya da uzun konuşma süreli paketlerde oluyor. Telefonla ilgisi olacağını düşünmüyorum.
 

emir1888

Üye
    Konu Sahibi
telefonda sıkıntı yok sorun hatta onu anladım :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt