c6-01 anna format atıp belle yi yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaplan4680

kaplan4680

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 anna format atıp belle yi yükleme
arkadaşlar birkaç sorum var yardımcı olabilir misiniz...şuan telefon um symbian anna rm-718 malum belle güncellemesi çıktı telefona format atıp belle yüklesem olur mu yani yada format gerekli mi son olarak forum'da arkadaşlar ıngilizce belle den şikayetçi bende Ovi suitten yüklesem telefonum ıngilizce mi olacak flashlama olayını da Bilmiyorum Yol gösterebilecek arkadaşlar var mi?

kaplan4680

kaplan4680

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım edecek yaa

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşım direk nokia suitten güncelleme yapabilirsin hiçbir sorun çıkmaz merak etme. yükleme bittikten sonra bi soft format atarsan telefon kendine gelir ama öneririm(*#7780# yap evet de).(hard format istersende (*#7370# de evet dersin)).kahramanmaraştan yüklüceğine göre Türkçe olur merak etme:) cihazın rm-718 ;)

kaplan4680

kaplan4680

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim forumda arkadaşlar belle yükledim ıngilizce olmuş falan dedi de onun için..peki soft format mi önerirsn hard mi? ve güncellemeden önce mi sonra mi format atayım ilgine teşekkürler :)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
benim görüşümü istiyosan eğer güncellemeden önce hafıza kartından yedek al (resim video ....) sonra biçimlendir, sonra güncelleme yap önce soft sonra hard format at...gözle görülür bi değişim göreceksin ;) Bunlarla uğraşmak istemiyosan güncellemeden sonra soft ta yeterli olur ;)

Slapper33

Slapper33

Üye
kardeş ben direk annaya ellemeden kurdum sorunsuz çalışıyor pek yeni özellik göremedim bi kaç görüntü değişmiş birde giriş ekranları fazlalaşmış

deadlydesire

deadlydesire

Üye
kardeş ben direk annaya ellemeden kurdum sorunsuz çalışıyor pek yeni özellik göremedim bi kaç görüntü değişmiş birde giriş ekranları fazlalaşmış

annaya göre o çok değişik bi kere nasıl göremedin şaşırdım doğrusu:) yeni widgetlar menü kısayollar kısaca telefonun çoğu şeyi değişti ve daha çok şeye erişim imkanı var artık...daha akıcı geçişler...ve tabi en önemlisi şarj daha uzun süre gidiyor:) daha saymim istersen :)

tkest

tkest

Üye
teşekkür ederim forumda arkadaşlar belle yükledim ıngilizce olmuş falan dedi de onun için..peki soft format mi önerirsn hard mi? ve güncellemeden önce mi sonra mi format atayım ilgine teşekkürler :)

ben güncellemeden önce hard format attım sonra belleye güncelledim. Tavsiye ederim. :)

onuc0bir

onuc0bir

Üye
Arkadaslar bende suan format atmadan dırek ovıden yukluyorum.su sarz problemı care olursa ne ala.

kaplan4680

kaplan4680

Üye
    Konu Sahibi
kardeş güncellemeyi sorunsuz kurdum smdi de kilit kodu istiyor 12305 tapıorum olmuyor kafayı yicem n72 de de böyle olmustu yaa
benim görüşümü istiyosan eğer güncellemeden önce hafıza kartından yedek al (resim video ....) sonra biçimlendir, sonra güncelleme yap önce soft sonra hard format at...gözle görülür bi değişim göreceksin ;) Bunlarla uğraşmak istemiyosan güncellemeden sonra soft ta yeterli olur ;)

----------Eklendi @ 08:52:00 ---------- Yazıldı @ 08:50:48 ----------

tamam çözüldü sanırım :)

lazuri81

Üye
Arkadaşlar bende pc üzerinden pc suit ile belle güncelleştirmye çalışıyorum indirmeleri yaptı 1 ve 2. adımları geçti 3. adımda yüklemeye hazırlanıyor dedikten sonra USB Bağlantısı Etkin şimdi yüklemeye devam edebilirsiniz diyor ve aynı nakarat devam ediyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım o uyarıyi dikkate alma kendi yine yüklemeye devam ediyo

lazuri81

Üye
Nasıl yani ben o uyarıyı aldıktan sonra ileri diyorum kısır döngü devam ediyor sanıyordum yani ileri butonuna basmadan devam etmesinimi bekleyiyeyim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende de öyle yaptı çünkü dokunmadım tele ulke kodu sorarsa da elleme

lazuri81

Üye
bende de öyle yaptı çünkü dokunmadım tele ulke kodu sorarsa da elleme

İlgin için çok teşekkür ederim şuan deniyorum inşallah olur birde bunun için nokia ya mesaj attım adamlar döndü yok şöyle yapa yok böyle yap olmazsa servise gönder dediler

lazuri81

Üye
İlgin için çok teşekkür ederim şuan deniyorum inşallah olur birde bunun için nokia ya mesaj attım adamlar döndü yok şöyle yapa yok böyle yap olmazsa servise gönder dediler

Bekle bekle birşey olmadı ama olayı gerçekleştirdim benim gibi problem yaşıyan arkadaşlar için tarif edeyim öncelikle 3.3.86 olan ovi suit programını tekrar onar diyerek güncelledim daha sonra bilmiyorum etkisi oldumu ama bence asıl suçlu o anti viris programını kapattım bende nod32-5 vardı sonrada bilgisayarı kapattım ve fişini çektim bu arada telefonu kapattım ve pilini çıkardım tekrar telefonu çalıştırdım bilgisayarı açtım ovi suit programını çalıştırdım telefonu taktım yükle dedim ve oldu inşallah problem yaşayan arkaşlara yardımcı olabilmişimdir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
senin adina sevındım arkadaşim anti virus programları yapabilir

Chn PKR

Chn PKR

Üye
ben telefonu hackledim ve şimdi eski haline döndürmek istiyorum yani orjinaline ne yapmam ne önerirsiniz ?

ugur_4465

Üye
benim c6 01 belleden sonra foto cekımı kalıtesı dustu karanlık cekıor eskı canlılık yok ne yapmam lazım anna ya gecıs yapamam mı yada camera programı var mı_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt