-efşan Üye İnanma sen kardeşim. Ömür boyu garanti vermezler. İki sene elinde kalacağı ne malum zaten. Al gitsin. Takma buna kafanı.
İnanma sen kardeşim. Ömür boyu garanti vermezler. İki sene elinde kalacağı ne malum zaten. Al gitsin. Takma buna kafanı.
nokialover Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: İnanma sen kardeşim. Ömür boyu garanti vermezler. İki sene elinde kalacağı ne malum zaten. Al gitsin. Takma buna kafanı. Genişletmek için tıkla ... Haklısın ama ne biliyim Nokia E5'imde yanında gelen 2gblık dandik hafıza kartı yanmıştı
TheM-CK' Alıntı: İnanma sen kardeşim. Ömür boyu garanti vermezler. İki sene elinde kalacağı ne malum zaten. Al gitsin. Takma buna kafanı. Genişletmek için tıkla ... Haklısın ama ne biliyim Nokia E5'imde yanında gelen 2gblık dandik hafıza kartı yanmıştı
-efşan Üye nokialover' Alıntı: Haklısın ama ne biliyim Nokia E5'imde yanında gelen 2gblık dandik hafıza kartı yanmıştı Genişletmek için tıkla ... İki sene içinde yanar ise Eyvallah. İki sene sonra da yanarsa artık o zaman 16'lık kartlar ucuz olur. Alırsın bir tane daha. Hem ben aynı karta 59 vermiştim
nokialover' Alıntı: Haklısın ama ne biliyim Nokia E5'imde yanında gelen 2gblık dandik hafıza kartı yanmıştı Genişletmek için tıkla ... İki sene içinde yanar ise Eyvallah. İki sene sonra da yanarsa artık o zaman 16'lık kartlar ucuz olur. Alırsın bir tane daha. Hem ben aynı karta 59 vermiştim
nokialover Üye Konu Sahibi Biri bana bu ikisinin farkını açıklayabilirmi? hangisini aliyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biri bana bu ikisinin farkını açıklayabilirmi? hangisini aliyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız