C6-01 Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu kart nası? çokmu yavaş olur oyunlarda filan?

hemen cfw işine girme bekle biraz iyice haşır neşir ol sonra kesmezse yaparsın benim sana önerim 8 gb team class 10 bende 16'sı var ama 8'de yeter.

üsttekini indir o belle sürüm 16 gb oyunlar için fazla bile oyunların kaplıcağı en baba yer 2 gb film falan atacaksan 16 gb al 8'ede atarsın ama dersenki ben bi kerede 20 - 30 tane atarım o zaman 16 al.

Konu Sahibi

üsttekini indir o belle sürüm 16 gb oyunlar için fazla bile oyunların kaplıcağı en baba yer 2 gb film falan atacaksan 16 gb al 8'ede atarsın ama dersenki ben bi kerede 20 - 30 tane atarım o zaman 16 al.

Yok hocam filmle ne işim olur. İşte müzik oyun uygulama yeter sanırım.

Konu Sahibi
Gerçi tatile gidiceğim 1 haftalığına bir iki film yüklemek istesem nerden indiricem özel mesaj ile söyleyebilirmisiniz

Link atabilirmisin hocam hangisi telefonuma uyumlu pek anlamıyorum.

symbian^3 için .sis uzantılı olan ve . Jar olanlar uygun ama dikkat et symbian^3 ya da s^3 yazar bi dd .mif vardı galiba sen symbian^3 oyunlar bölümüne gir orda var telefonuna uygun olanlar

ikinciyi indircen belle için o

MrExpert

Üye
Hacklemeye ne gerek var zaten cogu uygulamanin signed versionu var ...

Konu Sahibi
Bu arada hocam ben 16 gb almaya karar verdim içim rahat etmedi almışken en iyisinden alıyım diyorum

Konu Sahibi
Team 16 gb class 10 alıcam yanlız bunun garantisi ömür boyu diyor doğrumudur bu? bide bozulursa filan nereye başvurucam ben

-efşan

Üye
Ben de Team kullanıyorum fakat ömür boyu garanti olayı reklamdır. 24 aydır garantisi. Nereden alıyorsunuz?

Konu Sahibi
Aaa :S hepsiburadadan alıyorumda şimdi çelişkiye düştüm ya

-efşan

Üye
Link verebilecek misin?

Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...