C6-01 Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C6-01 Aldım
Arkadaşlar C6-01 aldım ekipman olarak ne önerirsiniz hafıza kartı alıcam hangisinden alayım sizce? birde kılıf gereklimidir dokunmatik ekranı kolaymı çiziliyor?

55lim

Üye
öncelikle hayırlı olsun iyi bir tercih 603 te alabilirdin ama olsun bende c6 01 kullanıyorum belle yüklü ise önce telefonu hacK lemeni öneririm daha sonra uygulamalar için bilgi alabilirsin burada yardımcı olmaya çalışırız cepte taşıyor isen ve dalgın biri isen kılıf kullan evet çünkü bozuk para anahtar zarar verebilir ekran kolay cizilir cinsten değil şeffaf jelatin kullanabilirsin eğer istersen ben kullanmıyorum ara sıra kılıfa koyarım cepler kalabalık olursa tekrar hayırlı olsun

androidli bir telefon alaydın ya daha iyiydi bence. Ama yinede hayırlı olsun.

Konu Sahibi
androidli bir telefon alaydın ya daha iyiydi bence. Ama yinede hayırlı olsun.
Haklısın ama Turkcell kampanyası vardı. Faturalıda aynı parayı öderken üstüne aylık 3 lira eklendi tarifeme bunu verdiler yani çok uyguna geldi.

anladım.herşeyin hayırlısı arkadaşım.

Konu Sahibi

Orjinal Nokia deri kılıf sipariş ettim hocam sizce iyi etmişimmi? ekran konusunda merak ettiğim yani parmağım daha doğrusu çok hafif tırnagım çizmez dimi? yoksa kılıfda kullanıcam

bicakla yine cizemezsin zorlamadikca icin rahat olsun, simdi o deri kilifa cok para vermissindir bence ucuz bi kilif alsanda idare ediyor zaten

Hayırlı olsun artık sende nokiacısın aramıza hoşgeldin

tarxhn

Üye
git team marka class 10 16 gb hafıza kartı al her uygulamadan memnun kal hemde alanda sıkıntı çekme

Hepsi buradada team 8 gb ve 16 gb'da indirim var. Class 10 8 Gb'ı 24 lira bence kaçırma

hayırlı olsun ilk iş telefonunu hacklemek oyun bölümüne ve maxipda bölümüne girmek

Nokia Aldın Hayatının Hatasını Yaptın

MücahitTokgöz

reis belliki adamın birşeyden haberi yok boşver almış zaten doya doya kullansın ihtiyacına göre almıştır heralde. Bize hayırlı olsun demek düşer sorunu olursa yardımcı oluruz tekrar Hayırlı olsun

bende yazılım konusuna değinmek istiyorum. *#0000# yaptığında cihazında symbian belle yüklü olduğunu göreceksin.Ancak orjinal yazılımın ufak tefek de olsa hataları var.Forumdaki arkadaşlar da bu hataları kendi düzeltmeleri ile yaptıkları CFW (Custom Firmware) ler ile sorunsuz bir hale getirdiler.. ben sana belco2 nin cfwsini önereceğim..hem telefon daha stabil çalışıyor hemde orjinal yazılımda olmayan pekçok yenilik geliyor cihazına..buyur link burada..incelersin http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...4-02-yeni-guncelleme-21-06-2012-a-632507.html

hayırlı olsun tekrar..

adamın hevesini kırmayın foruma takılmasa o telefon onun için çok güzel gelirdi emin olun

Hafıza kartın mutlaka 8 ya da 16 olmalı bence.Mutlaka hackle.Belco2'nin final cwfsi çok güzel.

hayılır olsun şimdiden o telefon 3310 unun torunlarından oluyor onu diyemde bi kere çok sağlamdır 3 kattan 2. kattan düşürdüm merdivenden beraber düştük sıkıntı yok sdece dışı tarafta çizilme var sonra bireke elimden düştü evde fayans çatlattı bide o ekranı çizmek işin çok uğraştım çzilmiyor çizlse bile mikro boyutta onuda diyem tekrardan hayırlı olsun

Hafıza kartın mutlaka 8 ya da 16 olmalı bence.Mutlaka hackle.Belco2'nin final cwfsi çok güzel.

canın dediği gibi 8 ya da 16 ben çok film falan atarım diyorsan 16 al onun dışında pek hd yok zaten 8 yetecektir bütçe sıkıntın yoksa 16 al ama 8'de işini görecektir yalnız class 10 olmasına dikkat et

Konu Sahibi
İlk sayfadada söyledim bende android telefonları almasını biliyorum ama Turkcell'in çok uygun kampanyası vardı neredeyse bedavaya geldi.

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun ilk iş telefonunu hacklemek oyun bölümüne ve maxipda bölümüne girmek
hack işlerinden pek anlamıyorum bu telefona ne kazandıracak?

- - - Eklendi - - -

bicakla yine cizemezsin zorlamadikca icin rahat olsun, simdi o deri kilifa cok para vermissindir bence ucuz bi kilif alsanda idare ediyor zaten

Yok deri kılıf uyguna geldi hemde orjinal sağolasın hocam içim rahatladı.

- - - Eklendi - - -

Ben 8 gb alıcam bu arada hafıza kartını bu iyimidir yoksa başka öneriniz varmı? aslında 16'dada alırdım ama biraz pahalı geldi

hack telefonuna imzasız uygulamalar yüklemene yarayacak sitede biraz bakınırsan programların sonunda signed veya ungsigned yazar genelde unsignedler daha güzel olur önce çıkar ama telefona hack yapmaz unsigned uygulama yüklediğinde sertifika hatası ile karşılaşırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...