nokialover
Üye
-
Konu Sahibi
-
Haklısın ama Turkcell kampanyası vardı. Faturalıda aynı parayı öderken üstüne aylık 3 lira eklendi tarifeme bunu verdiler yani çok uyguna geldi.androidli bir telefon alaydın ya daha iyiydi bence. Ama yinede hayırlı olsun.
öncelikle hayırlı olsun iyi bir tercih 603 te alabilirdin ama olsun bende c6 01 kullanıyorum belle yüklü ise önce telefonu hacK lemeni öneririm daha sonra uygulamalar için bilgi alabilirsin burada yardımcı olmaya çalışırız cepte taşıyor isen ve dalgın biri isen kılıf kullan evet çünkü bozuk para anahtar zarar verebilir ekran kolay cizilir cinsten değil şeffaf jelatin kullanabilirsin eğer istersen ben kullanmıyorum ara sıra kılıfa koyarım cepler kalabalık olursa tekrar hayırlı olsun
Nokia Aldın Hayatının Hatasını Yaptın
Hafıza kartın mutlaka 8 ya da 16 olmalı bence.Mutlaka hackle.Belco2'nin final cwfsi çok güzel.
İlk sayfadada söyledim bende android telefonları almasını biliyorum ama Turkcell'in çok uygun kampanyası vardı neredeyse bedavaya geldi.Nokia Aldın Hayatının Hatasını Yaptın
hack işlerinden pek anlamıyorum bu telefona ne kazandıracak?hayırlı olsun ilk iş telefonunu hacklemek oyun bölümüne ve maxipda bölümüne girmek
bicakla yine cizemezsin zorlamadikca icin rahat olsun, simdi o deri kilifa cok para vermissindir bence ucuz bi kilif alsanda idare ediyor zaten
İlk sayfadada söyledim bende android telefonları almasını biliyorum ama Turkcell'in çok uygun kampanyası vardı neredeyse bedavaya geldi.
- - - Eklendi - - -
hack işlerinden pek anlamıyorum bu telefona ne kazandıracak?
- - - Eklendi - - -
Yok deri kılıf uyguna geldi hemde orjinal sağolasın hocam içim rahatladı.
- - - Eklendi - - -
Ben 8 gb alıcam bu arada hafıza kartını bu iyimidir yoksa başka öneriniz varmı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaslında 16'dada alırdım ama biraz pahalı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?