escape72
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum bas formatı sende rahatla bizde rahatlıyalım
hard format miformat atmak çare olabilir
demek ki belle yi yükledikten sonra kurduğun program sorun yapıyo olabilir. bir sorum olacak kontrol eder misin mağazayı açtığında üstteki bildirim menüsünü aç (ekranın üst barindan aşağı doğru cek) mağazadan atma gibi bir durum söz konusu mu? Ona göre yardımcı olalım. büyük bir sorunun yok çözeriz merak etme
- - - Eklendi - - -
birde söyle dene telefonu wifi ağına bağla ve youtube dan herhangi bir video aç sonra mağazaya girip nokia sleeping screen uygulamasını bulup yüklenmesini bekle (biraz uzun sürebilir) yükleme bitince youtube yi kapat ve daha önce yükleyemedigin bir uygulamayı yüklemeyi dene bakalım sonuç ne olacak
soft at ilk
demek ki belle yi yükledikten sonra kurduğun program sorun yapıyo olabilir. bir sorum olacak kontrol eder misin mağazayı açtığında üstteki bildirim menüsünü aç (ekranın üst barindan aşağı doğru cek) mağazadan atma gibi bir durum söz konusu mu? Ona göre yardımcı olalım. büyük bir sorunun yok çözeriz merak etme
- - - Eklendi - - -
birde söyle dene telefonu wifi ağına bağla ve youtube dan herhangi bir video aç sonra mağazaya girip nokia sleeping screen uygulamasını bulup yüklenmesini bekle (biraz uzun sürebilir) yükleme bitince youtube yi kapat ve daha önce yükleyemedigin bir uygulamayı yüklemeyi dene bakalım sonuç ne olacak
kardeş arkadaşlar yukarıda en sağlam yolu yazmışlar.at flashi gitsin.ben bile yaptım flash işini zor bi tarafı yok.
dostum o dediğin sorun bende var flaşsız formatsız bir çözümü varmı acaba?
soft attım fayda yok
- - - Eklendi - - -
kardeş bildirim simgesini indirdiğimde mağaza kapanmıyordu youtubeden video açık bıraktım arka planda wifiden bağlandım nokia sleeping screen indirdim fakat değişen birşey olmadı malaesef :S
kardeş valla bir arkadaş sağolsun flaşh attı ama bi değişiklik olmadı acaba atamadı mı bide sen atarsan olabilir belki.
şuan mobildeyim tabiki de çözümü var pcden giriyor isen profilime girip yazdığım mesajları sondan geriye doğru kontrol et bi arkadaş için çözümü ve gerekli programı orda verdim. Eğer mobilsen biraz bekle bugün ya da yarın yardımcı olabilirim
- - - Eklendi - - -
o zaman son çare flash at kardeşim ve gerekli olmadıkça dışarıdan güncelleştiriyim diye qt falan yükleme içinde ne geliyosa o kalsın sıkıntı yaşamazsın. eğer istersen imzamdaki yazılıma bi bak belki işini görür. Ben flash atamam diyosan da yarın yardım edebilirim bugün şehir dışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?