aslanbaris Üye bende 2 gb cardı 8 aldım 8gb dolmaz diye düşünüyordum ama şu an 500 mb boş yer var bence 16gb da dolar - - - Eklendi - - - bende 2 gb cardı 8 aldım 8gb dolmaz diye düşünüyordum ama şu an 500 mb boş yer var bence 16gb da dolar
bende 2 gb cardı 8 aldım 8gb dolmaz diye düşünüyordum ama şu an 500 mb boş yer var bence 16gb da dolar - - - Eklendi - - - bende 2 gb cardı 8 aldım 8gb dolmaz diye düşünüyordum ama şu an 500 mb boş yer var bence 16gb da dolar
kahraman474 Üye Konu Sahibi HD Video çekimi için lazım bana class 10 o yüzden zaten HD video çok yer kaplıyor.
MaxipmaN Üye kahraman474' Alıntı: Vatan bilgisayarda 16gb c10 hafıza kartı 50TL sandisk alayım mı ? Genişletmek için tıkla ... iyi bir seçim olur ben 8gb c4 kullanıyorum sorun çıkmadı
kahraman474' Alıntı: Vatan bilgisayarda 16gb c10 hafıza kartı 50TL sandisk alayım mı ? Genişletmek için tıkla ... iyi bir seçim olur ben 8gb c4 kullanıyorum sorun çıkmadı
kahraman474 Üye Konu Sahibi şu anda benimkide 8gb c4 HD video çekiminde kasma yapıyo birde ağzına kadar dolu
MaxipmaN Üye kahraman474' Alıntı: şu anda benimkide 8gb c4 HD video çekiminde kasma yapıyo birde ağzına kadar dolu Genişletmek için tıkla ... formatlamıyon ki hiç formatlamak lazım doluyo windows gibi düşün doluysa normal tabi
kahraman474' Alıntı: şu anda benimkide 8gb c4 HD video çekiminde kasma yapıyo birde ağzına kadar dolu Genişletmek için tıkla ... formatlamıyon ki hiç formatlamak lazım doluyo windows gibi düşün doluysa normal tabi
kahraman474 Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: formatlamıyon ki hiç formatlamak lazım doluyo windows gibi düşün doluysa normal tabi Genişletmek için tıkla ... Gerek yok
MaxipmaN' Alıntı: formatlamıyon ki hiç formatlamak lazım doluyo windows gibi düşün doluysa normal tabi Genişletmek için tıkla ... Gerek yok
sagolen Üye class 10kullanıyorum 16gb tıka basa dolu hiç bir kasma yok ama class önemli diye biliyorum otuz küsur liraya aldım gitti gidiyordan sandisk
class 10kullanıyorum 16gb tıka basa dolu hiç bir kasma yok ama class önemli diye biliyorum otuz küsur liraya aldım gitti gidiyordan sandisk