C6-01 1 Gün bile gitmeyen şarj...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thelord03

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 1 Gün bile gitmeyen şarj...
Ne Pro 1.2 sürümü ne anna sürümü , nede annanın service pack sürümü hiç bir sürüm farketmedi hiç bir zaman 2. günü göremedim bu telefonda.. Bıktım yeter ya. Dersanedeki arkadasım 4 günü deviriyor.. Face müzik anasını ağlatıyor.. İnanmadım telefonuna battary monitor yükledim.. etüte geldiğinde bakdım en altta 3 days 8 hours. yazıyordu ve hala 3 diş vardı şaştım kaldım.. bakakaldım resmen.. Kararımı verdim telefonu garantiye (aldığım yer olan NOKİA SHOP ) 'a vericem.. Telefona ne gibi şeyler yapabilirler.. kısa bir bilgilendirme yapabilirmisiniz ?? Mesela telefonuna ne gibi müdahaleler olabilir ?

devil____boy

Üye
c7 var bende düşünüyorum ama daha 1 sene olmadı gözüm gibi bakıyorum zarar gelmesinden korkuyorum...

thelord03

Üye
    Konu Sahibi
benim bugün 2 ay 15 gün oldu tam olarak..

SilentOne

SilentOne

Üye
bnimde 2 ay 3 gun oldu

spartuas

spartuas

Üye
2 ay 21 gün oldu. :D

n000k

n000k

Üye
Ne Pro 1.2 sürümü ne anna sürümü , nede annanın service pack sürümü hiç bir sürüm farketmedi hiç bir zaman 2. günü göremedim bu telefonda.. Bıktım yeter ya. Dersanedeki arkadasım 4 günü deviriyor.. Face müzik anasını ağlatıyor.. İnanmadım telefonuna battary monitor yükledim.. etüte geldiğinde bakdım en altta 3 days 8 hours. yazıyordu ve hala 3 diş vardı şaştım kaldım.. bakakaldım resmen.. Kararımı verdim telefonu garantiye (aldığım yer olan NOKİA SHOP ) 'a vericem.. Telefona ne gibi şeyler yapabilirler.. kısa bir bilgilendirme yapabilirmisiniz ?? Mesela telefonuna ne gibi müdahaleler olabilir ?
ver garantiye, bence pili hatalıdır..

seyfipasa

seyfipasa

Üye
kardes kullamından da ekliliyo 3.g somuruyo.d

thelord03

Üye
    Konu Sahibi
Öhh su gibimi içiyor sarjı :)))
,Oyunda oynamıyorum ki hiç... sebeb nedir anlamadım.

SilentOne

SilentOne

Üye
oyunlarda ozellikle hd oyunlarda baya somuruyor

n000k

n000k

Üye
ya arkadaşlar geçin 3g çok sömürüyor olayını.. eğer 3g çok sömürüyor ise ne diye tele bunu koymuşlar madem? .. benim N8de 3g hep açıktı hiçte sömürmüyordu teli.. ee tbi 3g çekmeyen yerde 24 saat durursan o bbaşka, illaki pili harcar ama o kadarda harcamaz bence..

Anußis

Anußis

Üye
n8i alalı 9 ay oldu 2 günden az değil batarya süresi hala

• Beğen
Tepkiler: thelord03 ve n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt