C6-00 "Yüklenemiyor!" hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
C6-00 "Yüklenemiyor!" hatası
c6-00 kullanıyorum son zamanlarda hıc bısey yukleyemez oldum herşeyde "yüklenemiyor" diye bir hata cıkıyo nasıl düzeltebilir arkadaslar :vur

dj eşref

Üye
kardes bunu yap belkı duzelır MENU/ARACLAR/AYARLAR/BAGLANTI/PAKET VERI/ERISIM NOKTASI buraya kucuk harflerle internet yazın/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN/tamam bu kadar sımdı yukleyemedıgınız programları tekrar deneyın

khytr89

khytr89

Üye
telefonu hacklemen lazım. rofs2 nin içine sys-bin installserver.exe yi atıp repack yapacaksın sonrada jafla yeni yazılımı atacaksın. forumda daha detaylı ve resimli anlatılanı vardır.

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hacklemen lazım. rofs2 nin içine sys-bin installserver.exe yi atıp repack yapacaksın sonrada jafla yeni yazılımı atacaksın. forumda daha detaylı ve resimli anlatılanı vardır.

ben bu dedıklerınden pek bişey anlamadım kardesım pek bi bilgim yok bu konuda biraz yardım edersen çok sevinirim

khytr89

khytr89

Üye
bu telefonda korsan programlara karşı koruma var.. bunu aşmanın en kolay yolu installserver.exe ile hack yapmak.

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
pekı bu hackı nasıl yapacagım onu anlatan bı kaynak varsa verebılır mısın ben bulamadm da

khytr89

khytr89

Üye
navifirm programıyla c6-00 için uygun işletim sisteminin indireceksin (son sürüm olsun) daha sonra indirilen 7 dosyanın (sayı değişebilir) içinde rofs olanı (ortalama 20 mb ye yakın)nfe programıyla çıkarıp bu sitede de bulabileceğin installserver.exe yi sys-bin klasörüne atıp nfe ile tekrar repack yapacaksın. sonra jaf programıyla hacklediğin son sürümü atacaksın telefona.. yanlız format niteliği taşıdığından herşey silenecek yani fabrika ayarı olacak. jafla yükleme bu sitede var. googleye maxicep jaf yaz bir ton konu çıkar. kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: alihanberk.58

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
ya kardesım son olarak su jafla nasıl dogru bı sekılde yuklerım onu gosteren bı lınk fln atabılırmsn rıca etsem. arastırdım farklı farklı kaynaklarda farklı sekıllerde gostermısler hangısı c6-00 ıcın uygun anlayamadım. yanlıs bıseyde yapmak ıstemedım. son bı ıyılık daha yaparsan sevırım :)

khytr89

khytr89

Üye
tamam.şu an telefondayım.pc başına geçer geçmez atarım linki ;)

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesım cok saolasın. Bende ısteyım suan aksam eve gelınce bakacagım. Cok tesekkur ederım cok ılgılendın :)

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
hepsini birebir yaptm hata verdi bu seferde .s bi e-mail adresin varsa onu verirmisin teamviewerdan fln halledebilirsin sen belki

MjKaaN

MjKaaN

Üye
bende c6 kullanıcıyim aynı sorunla karşı karşıyayim , bi türlü repack yapamadim şu install dosyasıni . Yapıyorum yapıyorum gene içinden siliniyor biri yardımcı olsun lütfen

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardesım hıc bırsey yukleyemıyorum delı olucam artık. Lutfen yardım etsın bırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt