c6-00 işletim sistemi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atkn_0100

Üye
    Konu Sahibi
c6-00 işletim sistemi...
arkadaşlar ben nokia c6-00 kullanıyorum işletim sisteminde çok şikayetçiyim biraz araştırma yaptım ve elime bir dosya geçti. bu dosyayı ne yapmalıyım,ne yapmamalıyım lütfen yardım edin. dosyanın içindekiler (yeni uye olduğum için url ekliyemiyorum)''RM-612_41.0.010_C01_prd.rofs3.fpsx''
Adlı dosya elimde

Avrupa Fatihi

Avrupa Fatihi

Üye
yapacağın tek şey biraz daha araştırmak ;)

atkn_0100

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür bu konuyla uğraşıyorum symbian belle olmuyor c6-00 da işletim sistemi berbat napıcam şimdi yeni telefonda alamam :vur :off: telefon hackleme ile symbian belle olabilirmi acaba?

CABBAR

CABBAR

Üye
Dostum ne şikayetin olduğunu biraz daha açık yazsan. Sen telefonun hızından mı şikayetçisin, oyun uygulama mı yükleyemiyorsun? Işletim sisteminin nesinden şikayetçisin

• Beğen
Tepkiler: xxadem33xx

atkn_0100

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ne şikayetin olduğunu biraz daha açık yazsan. Sen telefonun hızından mı şikayetçisin, oyun uygulama mı yükleyemiyorsun? Işletim sisteminin nesinden şikayetçisin
yavaş çok sorun çıkarıyor hiç kullanışlı değil önceki dediğim gibi symbian belle yapabilirmiyim ??

CABBAR

CABBAR

Üye
Cfw yüklemen gerek araştırdım şimdi yok burada. Başka bi forumda varmış yalnız pek iyi demiyorlar.

atkn_0100

Üye
    Konu Sahibi
ben bu işlerden geri kaldım cfw ney nasıl yukleyebilirim ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben bu işlerden geri kaldım cfw ney nasıl yukleyebilirim ?
Ya yüklemesine yüklersin birçok yolu var da pek bir şey değişmez.Elindeki yazılım widget destekli s60v5.Yükleyeceğin de modeifiyeli s60v5 olur pek değişen olmaz.

atkn_0100

Üye
    Konu Sahibi
Ya yüklemesine yüklersin birçok yolu var da pek bir şey değişmez.Elindeki yazılım widget destekli s60v5.Yükleyeceğin de modeifiyeli s60v5 olur pek değişen olmaz.
tema efekti değiştirebilirmiyim peki bunun gibi

ANIL

ANIL

Admin
c6-00 işletim sistemi s60v5 belle yükleyemezsin sadece görünüm olarak kazandırabilirsin. Buradan yapılmış cfwlere bakabilirsin
S60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü

atkn_0100

Üye
    Konu Sahibi
bana uygun olanı bulup nasıl yapacağımı soyleyebilirmisi ??

sallıncak

Üye
s60v5 belle shell google ye yaz maksicepe gir programı indir yukle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt