C6-00 Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
C6-00 Acil Yardım
bugün c6 telefonumu v20.0.42'den v20.0.43'e yükselttim jaf programıyla ama 42'ye geri dönmek istiyorum ne yaptıysam olmadı lütfen yardım edin

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
illgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım elimde olması gereken imkanlar nelerdir belki sağlayabilirim

TheRkuT

TheRkuT

Üye
downgrade işlemi için bilgidiğim kadarı ile telefoncularda bulunan bir cihaz (box) gerekiyor ve masraflı bir cihaz olarak biliyorum. Temin etme şansına da ihtimal vermiyorum :)

maktama

maktama

Üye
illgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım elimde olması gereken imkanlar nelerdir belki sağlayabilirim

downgrade işlemi için bilgidiğim kadarı ile telefoncularda bulunan bir cihaz (box) gerekiyor ve masraflı bir cihaz olarak biliyorum. Temin etme şansına da ihtimal vermiyorum :)

Arkadaş cevabı vermiş zaten , burdaki başka bir arkadaş da " kvk'da bir tanıdık olması gerektiğini ki o tanıdıktan sadece servislerde olan bir yazılımı almam gerektiği(büyük ihtimal parayla, çünkü pahalı bir yazılımmış), o yazılımla telefonun içindeki tüm bilgilerin silinerek telefonun baskı devreden oluşan boş bir kutu haline getirildği ve jafla eski sürüm fwnin atılaildiğini ve bu işlerin telefonun direkt anakart üzerindeki girişten yapılması gerektiğini(ki onun için de bir ara kablo lazım) yazmıştı. 10 dakikadır arıyorum yazısını, kopyala-yapıştır yapıcaktım buraya, ama bulamadım. Ben yazayım dedim.
Yani sonuç olarak astarı yüzünden pahallıya geliyor.

Ekleme: Buldum arkadaşın yazısını:
öncelikli olarak genpa kvk gibi şirketlerin birinde çalışan bi tanıdık lazım =) yakın akraba oluyrsa çok mübarek olur...sonra onların kullandıkları java to eraser programı gerekli..ilk başta bu program ile telefonun içinde ne kadar dosya varsa siliyorsun.telefon sadece içinde devreler olan bi kutuya dönüyor.bunu yapman için anakart girişine ihtiyacın var..sonra istediğin dosya ile jafla...not:yakın akraban bile olsa programı sana kazık bir fiyata satabileceğini unutma=)
programı jaf esnasında oluşan bi hata yüzünden almak zorunda kalmıştım..telefona hangi yazılımı attıysam açılmamıştı..

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaslar tesekkür ederım yardımlarınız ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt