C6 0-1 sorunları :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
C6 0-1 sorunları :s
[h=4] internet paylasma programını tele kuruyorum ama bir türlü çalışmıyor.açıyorum diğer cihazlar ile paylaşılsınmı dıyor eed diorum bi muddet sonra bağlanılamadı hatası verıyo mağazadan indiripde denedım siteden indirimde denedım ama olmuyor hep aynı hata.Ve arkdaşlar dün konu açmışdım ama yapamadım telefona kulaklık takınca telefon görmüyor :S[/h]

Bomb City

Bomb City

Üye
önce mobil veri ve wifiyi açman gerek
[h=4] internet paylasma programını tele kuruyorum ama bir türlü çalışmıyor.açıyorum diğer cihazlar ile paylaşılsınmı dıyor eed diorum bi muddet sonra bağlanılamadı hatası verıyo mağazadan indiripde denedım siteden indirimde denedım ama olmuyor hep aynı hata.Ve arkdaşlar dün konu açmışdım ama yapamadım telefona kulaklık takınca telefon görmüyor :S[/h]

umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
onları zaten açıyorum ama olmuyo genede :S

mustyaky

mustyaky

Üye
internet paylasma programını tele kuruyorum ama bir türlü çalışmıyor.açıyorum diğer cihazlar ile paylaşılsınmı dıyor eed diorum bi muddet sonra bağlanılamadı hatası verıyo mağazadan indiripde denedım siteden indirimde denedım ama olmuyor hep aynı hata.Ve arkdaşlar dün konu açmışdım ama yapamadım telefona kulaklık takınca telefon görmüyor :S

sorunu çözmek için önce konunun başlığını değiştirmekten başlayabilirsin :nono:

SilentOne

SilentOne

Üye
allah allah olması lazım bnde çalışıyor çünkü

Febris

Febris

Üye
bendede çalışmadı ama hiç kullandıgım için kldırdım :kop:

ynsyns58

Üye
mobil veriyi ac wifi yi ac sonra proramı baslat kesin olur ben öyle yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt