*#7370# ile format attım. bazıları bunun hard değil soft format olduğunu söylüyor. yabancı birkaç forumda bu hard format diye geçiyor. ama benim işimi gördü. telefon ilk aldığım günkü gibi oldu. telefon hafızasındaki herşey siliniyor. ovi suite ile yada nokia suite ile telefon rehberini, mesajları, takvim notlarını filan bilgisayarda yedekleyin. Sim karttaki numaralar silinmiyor. İsterseniz telefondaki numaraları sim karta kopyalayın. Hafıza kartına da dokunmuyor. Sadece telefonu sıfırlıyor. Bu işlemi yaptıktan sonra da kuracağınız programları telefonun hafızası yerine hafıza kartına kurun. zaten kurulum sırasında nereye kuracağınızı soruyor. Telefonun hafızasını doldurmayın. Ben bu sorunu yaşadım. yaklaşık 50 mb telefon hafızası var ve programları yükleye yükleye 10 mb boş hafıza kaldı. Ovi haritaları güncelleyecem güncelleyemedim bu yüzden. Yeterli hafıza yok uyarısı aldım hep ve mecburen bu format işini yaptım. Format işi bittikten sonra telefonu açtığınızda bir süre hafıza kartı okunuyor diyecek. o işlem de bittiğinde işlem tamamdır.