C5'in telefon hafızası doldu nasıl boşaltıcam????

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
C5'in telefon hafızası doldu nasıl boşaltıcam????
C5-00 telefonum var. versiyon Symbian S60 3rd.
arkadaşlar telefonumun C: 60 Mb kapasitesi var . ayrı olarak hafıza kartı da var tabi. ama benim sorunum C: ile. telefona aldığımdan beri birçok uygulama yükledim. symbian ve jar uygulamalar. çoğunu hafıza kartına yüklememe rağmen C: doldu. 12 Mb'lık bir yerim kaldı. ovi suite ile harita indiricem indiremiyorum. yeterli hafıza yok uyarısı alıyorum. C: ye girdiğim zaman 10 mb'lık yer kaplayan dosyalar görüyorum. diğer dosyalar görünmüyor. ben bu C: yi nasıl boşaltıcam. formatmı atmam gerekiyor. nasıl format atıcam. bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
 


celibar

celibar

Üye
lazım olan dosyaları yedekle *#7370#
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olacak o. telefon hafızasını hafıza kartına yedekledim. ama yedekleme dosyalarını bile göremiyorum. ben anlayamıyorum. hafızaya bilgilerine giriyorum hafızada 36 mb symbian uygulama var diyor. hafızaya giriyorum ama o dosyaları göremiyorum. telefonu ilk aldığımda 30-40 mb boş yer vardı telefon hafızasında. sonradan yüklediğim uygulamaları hafıza kartına yüklememe rağmen telefonun kendi hafızası doldu.
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım. telefon aldığım günkü gibi oldu. hafıza doluluk sorunuda çözülmüş oldu.
 

kesin55

Üye
hard format nasıl atılır anlatırmısın ve ayriyeten format attıktan sonra tekrardan doluyormu acaba hafıza
 
kaan7878

kaan7878

Üye
uygulamalar yükleme uygulama yöneticisine girip bağzı şeyleri silmen gerek
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
*#7370# ile format attım. bazıları bunun hard değil soft format olduğunu söylüyor. yabancı birkaç forumda bu hard format diye geçiyor. ama benim işimi gördü. telefon ilk aldığım günkü gibi oldu. telefon hafızasındaki herşey siliniyor. ovi suite ile yada nokia suite ile telefon rehberini, mesajları, takvim notlarını filan bilgisayarda yedekleyin. Sim karttaki numaralar silinmiyor. İsterseniz telefondaki numaraları sim karta kopyalayın. Hafıza kartına da dokunmuyor. Sadece telefonu sıfırlıyor. Bu işlemi yaptıktan sonra da kuracağınız programları telefonun hafızası yerine hafıza kartına kurun. zaten kurulum sırasında nereye kuracağınızı soruyor. Telefonun hafızasını doldurmayın. Ben bu sorunu yaşadım. yaklaşık 50 mb telefon hafızası var ve programları yükleye yükleye 10 mb boş hafıza kaldı. Ovi haritaları güncelleyecem güncelleyemedim bu yüzden. Yeterli hafıza yok uyarısı aldım hep ve mecburen bu format işini yaptım. Format işi bittikten sonra telefonu açtığınızda bir süre hafıza kartı okunuyor diyecek. o işlem de bittiğinde işlem tamamdır.
 

k31e

Üye
dostum bu format olayından sonra peki içinde kendinden yüklü olan youtube facebook vb. pro lar da silinio mu kalıo mu
 
iskader

iskader

Üye
Dostum bende c5-03 var hard formattan sonra youtube facebook gidiyor aslında her 2 sinide kendi programından kullanabilirsin,
 

a.sedagul

Üye
telefonum c5 03 her iki hafıza da dolu görünüyor ve ben sadece resimlerimi pc'ye atabiliyorum çekmiş olduğum videoları atamıyorum. Ne yapmam gerek? yardımcı olursanız sevinirim.
 
Symbianist

Symbianist

Üye
Arada bir x-clear kullanın faydasini görürsünüz. Forumda mevcut.
 
engeych

engeych

Üye
payton yüklemek lazım sertifika falan istiyor yani uzun hikaye
 
BrainFree

BrainFree

Üye
inş. Bulursun.
 
kadirkarahan

kadirkarahan

Üye
benım telefonumda c5 ayarlara gıremıyorum C:hafıza dolu diyor. C:hafızaya giriyorum 0 B bos alan var dıyor. ıcınde ıse hıc bır dosya yok. bende format atmayı dusunuyorum . nasıl atıcam bılgı verebılırmısınız ???
 
Symbianist

Symbianist

Üye
Düz c 5 ise muhtemelen telefon kapalı iken *,3 ve yes(yeşil tuş) tuşuna basılı tutarken bir yandan da açma tuşuna basılı tutacaksın sana dil ekranı gelene kadar.
Tabi 3 şeye de dikkat etmen gerek.
1- güvenlik kodunu biliyor musun?
2- Önemli birşeyler varsa yedekle
3- hafıza kartını ve simkartı çıkar bu işlemi yapmadan önce
 

Benzer Konular

crymaniac
Cevap
2
Görüntüleme
701
BRKTNL
Cevap
4
Görüntüleme
881
Nuru TaşDemir
Cevap
7
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
4
Görüntüleme
840
BRKTNL


Üst Alt