C510 telefonu yazlımla ilgili yardım lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
C510 telefonu yazlımla ilgili yardım lütfen!
C510 telefonum garanti değişimidir.Ancak setool veya a2 updater gibi programlarla pack atmaya çalıştığımda hata veriyor.Sanrım telefon eklenti yapmaya karşı kilitli.
Şöyle bir hata a2 uptader :

ChipID:E900,EMP protocol:0401

PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0052
OTP LOCKED:1 CID:52 PAF:1 IMEI:35400803944666 CERT:RED
a2_ldr_version,err details:0000104A
Elapsed:29 secs.

Lütfen yardım edermisiniz.Akustik yüklemek istiyoum lütfen!Teşekkürler

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Omniusla hallettim.Browna çevirmek gerekiyormuş :)

ceset

ceset

Üye
akustik yuklemek icin brown a cevirmek gerekmez. brown a cevirmek, patch yuklemek, elf kurmak icin gereklidir.

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben ilk denediğimde pach atmaya çalışıyordum zaten.
Ama omnius çözdü o sorunu.

ceset

ceset

Üye
Yukarida akustik demissinde. Patch lari a2 yerine Far manager ile phone_app ye gomup a2 ile app yi boot a yuklemek daha mantikli :) cunku bazi patch lari a2 app ye isleyemiyor.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
Teşekkürler.Omniusla hallettim.Browna çevirmek gerekiyormuş :)

kardeş ne zaman brown yaptın cihazı dün mü? yoksa bgn lisans mı aldan bana lisans lazım da bugün yeni c905 geldi omnius da paralıya döndü :off: varsa elinde lisans pm ile at :hmmm

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
Bedava iken aldığım lisans hala geçerlimi?
Veya senle ben aynı anda kullanabiliyormuyuz.Verebilirim ama banada lazım.Malum çökme olunca kim düzeltecek :D

ceset

ceset

Üye
Bedava iken aldığım lisans hala geçerlimi?
Veya senle ben aynı anda kullanabiliyormuyuz.Verebilirim ama banada lazım.Malum çökme olunca kim düzeltecek :D

Ya ne cokmesi? bir kez Brown a dondunmu uzerine bin kez yazilim at sertifika brown kalir. Yazilim atmak icin omnius a gerek yok. A2 ile yazilim atacaksin. Free Free Fresh Fresh

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
Ya ne olur ne olmaz ben a2 değil,far manager kullandığım için bazen direkt olarak çıkınca bi bakıyorum tel çökmüş :D

yunuss.10

yunuss.10

Üye

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
Hayır far manager le pacth yapıyorum.Format işini omnius hallediyor.

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben bedavayken lisansımı aldım .Sorun yok ama tel bozuldu.Yere düşürdüm.
Ön haporlör ve sım kart yuvası bozuldu.Garantisi de yok :(

ceset

ceset

Üye
Ben bedavayken lisansımı aldım .Sorun yok ama tel bozuldu.Yere düşürdüm.
Ön haporlör ve sım kart yuvası bozuldu.Garantisi de yok :(

omnius da diretmenizin sebebini anlayamiyorum. Pasa gibi A2 uploader varken..

peki patchi far ile yapiyorsun. app yi tele nasil atiyorsun?

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
A2 uploderde hala sorun var.Hata veriyor.Ve ben k530 telefonum varkende far manager i kullanıyordum. Alışmışım.
Ama artık telefon yere düşüp bozuldu.Eski bir n70 vardı.Onu kullanıcam galiba :((

yunuss.10

yunuss.10

Üye
A2 uploderde hala sorun var.Hata veriyor.Ve ben k530 telefonum varkende far manager i kullanıyordum. Alışmışım.
Ama artık telefon yere düşüp bozuldu.Eski bir n70 vardı.Onu kullanıcam galiba :((

geçmiş olsun kardeş :bilmm

hüssoo

Üye
    Konu Sahibi
Tşekkürler :(

ceset

ceset

Üye

Yazilim atarken A2tool ne hata veriyor? USB flash driverini yuklemissindir. Isletim sisteminlede alakali olabiulir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt