Telefon Tavsiyesi c5 mi x3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
c5 mi x3 mü
arkadaşlar ben çok tereddütde kalıyorum aslında telefona çok fazla para vermeyi sevmem ama iyi bir de telefon olmalı dahaçok müzik ve uygulamalar için kullanırım telefonu ama x3 mü daha uygun c5 mi (x3 350 tl c5 380 tl ) :sos

aslında 30 tl fark olduğundan sırf c5 düz bü telefon oluğundan onu alırım çünkü benim telefonum çok yere düşer ve kızakların buna dayanacağını sanmıyorum ama x3 ün de müzik kalıtesi iyi sizce ne yapmalıyım - c5 ini hoparlör güçünü bilmiyorum açıkcası bilen varsa bi söyleyebilirmi

ve ya 420 tl ye kadar başka bir telefon önerbilirsiniz ben onu 380 e bulurumm :sirit::sirit:

gokay64

Üye
:) Benim kaldığım seçimlerde kalmışssın.Bende x2'yi düşünüyorum.X2 İnanılmaz bir müzik kalitesi var. ÇOk yüksek ses var.Uygulamalar bakımından kasmıcak bir işlemciye sahip ancak c5'in işlemci hızı 600 MHz.Telefon almak zor iş bende düşünüyorum x2 mi alsam c5 mi diye.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
x3 sıradan bi telefon.Hic dogru düzgün + özelliği yok.Ben c5 kullanıyorm.c5 in sesi yüksek değil.Ama her bakımdan müthis telefon.Tek eksikligi wifi onada net paket aliyorum.16 gb hafıza kartı aldım icini divx filmlerle doldurdum.Ekran kalitesi güzel bana göre pek göz yormuyor.Bu devirde en azından symbian telefon al.Java tabanlı telefonlar sıkıcı oluyor.Karar senin ama bi müzik kalitesi icin x3 alma bence:oke:

futbol123

futbol123

Üye
bnce c5

kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler c5 aldım 300 yl ye 0 dan :D sesi gerçekten çok kısık ama sorun değil :D x2 yi nin tipi çok kalas gibi ya

--------------- Ekleme ---------------

:) Benim kaldığım seçimlerde kalmışssın.Bende x2'yi düşünüyorum.X2 İnanılmaz bir müzik kalitesi var. ÇOk yüksek ses var.Uygulamalar bakımından kasmıcak bir işlemciye sahip ancak c5'in işlemci hızı 600 MHz.Telefon almak zor iş bende düşünüyorum x2 mi alsam c5 mi diye.

abi bişi sorcam bu kameranın seleri nereden kapanıyo ya uyuz oldum

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla onu bnde çözemedim ama sessiz modda kamera sesi cikmıyor:D

kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
c5 de bende sesşizdede kamera da ses çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt