c5 heck olmuyooo ( s60 v3 os 9.3 ) [ fp 2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
c5 heck olmuyooo ( s60 v3 os 9.3 ) [ fp 2 ]
:off: arkadaşlar bu heck olayını çözebilmiş değilim hack zaten setifika istemesin diye yapılmıyormu eeeee o zaman nie bu hack yaptığımız dosyaların tamamı sertifika istiyo :vur

sing edmek ne onuda anlamdım 3 aydır bu işle uğraşıyorum c5 i olan ve hacleye bilen bi arakadaş varsa yada bu hack işlerinden iyi anlayan biri varsa lütfen yardım etsin

hack yapamdan n-gage oyunları oynanıyorsa onu analatsın biri

nino4u

nino4u

Üye
Sen hack yapamazsn onu cunku çok farklı bi y0ntemi war en iyisi opda dan filan sertfka al

kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
n-gage oyunların oynanbilirmi öyle olursa öyle yaparım

nino4u

nino4u

Üye
Dostm c5 i hack yapmak icn yenidn frimware atman gerek oda cok riskli baglantı bi kopsa tel servse gdr ama cer ve dosyası alrsan opdadan istdgn proyu imzalarsn we n gage c5 e oluyormu ben bilemiyorm arastrman gerek o k0nuyuda

kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
saoll un

ibrother

ibrother

Üye
c5 9.3 diğer bölümdedir

nazif41

nazif41

Üye
Sen hack yapamazsn onu cunku çok farklı bi y0ntemi war en iyisi opda dan filan sertfka al
kardeş hem bilmiyorsun hem bilmediğinide bilmiyorsun bunlar öyle falanla filanla olmuyor:nono::angry:
hem gayet iyi hackleyebilir opda dan sertifika alıp gerekli programları imzaladıktan sonra:oke:
fakat şuan için hacklenemiyor:islik

vasili244

vasili244

Üye
Bende kullanıyorum c5 sonsürüm güncelledim programlarıda opda imzalatıp yüklüyorum en temizi bu negerek var hack e hele bi cihazın garantisi dolsun ozaman bakarız hack işine tabi artık bu telefondan bıkmazsam :D

nino4u

nino4u

Üye
Evet bilmiyorum sen biliyosan anlat :D c5 cfw varsa ver hack yapsın yoksa laf atma kimseye ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt