Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c5 guncelleme sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knnsz21
Üye
Konu Sahibi
c5 guncelleme sorunu
c5 03 üm var guncelleme yapamıyorum *#0000# den yaptım güncelle yok diyor telefondanda yaptım olmadı v22 güncellemesi var en son. Tam versiyon gerekirse yazarım. Acil değil ama yardım edin lütfen. İyi akşamlar.
enesblt
Üye
kardeşim telefondan olmaz.pcye ovi suitenin son sürümünü kur,telefonu usb ile bağla ordan güncelle .ben de aynen yaptım
Joker.
Üye
Allahım sana geliyorum
Zaten son güncelleme v22 siz neyin hesabındasınız off odf
enesblt
Üye
joker onda V22 yok nokia da en son v22 var dedi
Joker.
Üye
o zaman açılışta her hangi bir operatör reklamı varsa fw atmalısın başka türlü düzelmez eğer yoksa telefonu wifi bağla dene
knnsz21
Üye
Konu Sahibi
tamam onu hallettim tarayıcımızı değiştiremiyoruyuz peki ?
enesblt
Üye
yeni tarayıcı geldi opera gibi sen nasıl değiştermekten bahsediyosun kardeşim ?
knnsz21
Üye
Konu Sahibi
orjinal tarayıcıyı değiştirmekten bahsettim
enesblt
Üye
hayır değişmiyo ya.zaten güncellemede 1.harita 2.tarayıcı değişti fazla bişey yok
Arkadaşlar, Nokia Türkiye'yi aramışlar ve sanırım daha o gün işe başlayan bir sekretere denk gelmişler. C5'e daha güncelleme geleceğini sanmıyorum. Gelirse de emin olun bir simge değişmeyecek arayüz adına. Hani Nokia'nın sırf çıkarmak için çıkardığı güncellemeler var ya onun gibi olur.
Yani durmadan V30 C5 diye konu açanlara aldırmayın neymiş, Belle arayüzü gelecekmiş falan...
Kısacası resmi bir şey yok.
lazye
Üye
c5 için gelcek ama bence 5800 v60 gbi ktü güncelleme gbi olck ama allahtan umut kesilmez...
enesblt
Üye
v22 geldi de ne değişti ümidinizi kesin
knnsz21
Üye
Konu Sahibi
telefonda aynı şekilde resmen çıkartmak için çıkartmışlar.