C5 Git seçenekleri nasıl yaparım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bravelord

bravelord

Üye
    Konu Sahibi
C5 Git seçenekleri nasıl yaparım???
Slm arkadaşlar ben bu sitede yeniyim ve yeni symbian telefon aldım ilk kullanışım yani...
Almış olduğum nokia c5 marka telefonda sağ seçim tuşu ve sol seçim tuşları ayarları mevcut.
Daha önce kullandığım jawa telefonlarda sol seçim tuşuna "git seçenekleri" ekleyerek işime yarayan uygulamaları yerleştiriyor ve kullanıyordum. Bu telefonda bulamadım nasıl yapabilirim?
Saygılar.

bravelord

bravelord

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam saolasın. :) Saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

Hocam flood için özür dilerim ama c5 bunu desteklemiyormuş sanırım uygulama hatası veriyor. Ne yapmam lazım

celibar

celibar

Üye
işletim sistemine göre desteklemesi gerekir.

bravelord

bravelord

Üye
    Konu Sahibi
Hocam peki nedeni ne olabilr nerde hata yapmış olabilirim?

cmetin_88

Üye
Kendi Özelliği Yok mu bunun
Olması Lazım :hmmm

bravelord

bravelord

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncell...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kardeş bende C5 kullanıyorum. önceden 6300 kullanıyordum ve söylediğin gibi "git" tuşu vardı. ama C5 de bu yok. bu sorunu bir görev yöneticisi (taskman) kullanarak çözebilirsin. hatta daha fazla avantaj sağlıyor. programı buraya yükleyecem ama yükleyemiyorum. ama bu adrese yüklüyorum programı buradan indirebilirsin.

indirince programı rar dosyasından çıkar. telefona kur. ******i de mecut.
programı kurduktan sonra sağ veya sol seçim tuşuna bu programı ata. bir nevi bilgisayardaki "başlat" botunu gibi. sonra programı çalıştırıp istediğin programların kısayollarını buraya eklersin. kullanımı kolay ve güzel bir program. sorununu çözecektir.

metin çıkmamış, ****** numarası da rar dosyasının içinde mevcut.

k-e-y-g-e-n yani. neden çıkmıyor yazı anlamadım. neyse araya tireler koyup öyle yazdım çıkar heralde bu şekilde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt