Telefon Tavsiyesi c5 -- 6700 -- 6730 -- x2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
c5 -- 6700 -- 6730 -- x2
evet arkadaşlar sizce bu 4 telefon arasından en iyi hangisi diğerlerine göre artıları ve eksileri neler ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
6700 java tabanlı bir telefon. en iyi özellikleri 5 mb kamera ve wifi olması. onun dışında 6300'dan pek farkı yok. üstelik bu özellikler için o telefon baya pahalı bir telefon. c-5 kullanıyorum. symbian tabanlı ve oldukça özellikli bir telefon. 3.2 mb kamerası var ve wifi yok. ama ücretsiz naigasyon uygulaması, ofis uygulamaları, 3g , ve yüklenebilir bir sürü symbian uygulamaya sahip. ikisi de dokunmatik değil. sonradan yükleyeceğiniz symbian programlarla C-5'i çok daha güzel bir telefon haline getirebilirsiniz. şuanki fiyatı 340-400 arası değişen değerlerde. bu fiyta alınabilecek en iyi telefonlardan biri. alırsanız beyaz renklisini alın. gri ve beyaz var zaten. ama beyaza hasta oluyor görenler.

diğer iki telefonu bilmediğim için yorum yapamam onlar hakkında.

kaan7878

kaan7878

Üye
açık ara farkla 6700 daha iyi diyebilitim tasatımı hepsinden iyi özellikleri de öle ancak ... fiyatıda 500 tl :D
uygun bişi isyitorsan x2 en yisi burda 330 tl ve özellikeri geri kalır yanı yok ancak ekran kalitesi ve o kocaman simgeler beni deli ediyor ..
c5 de tan bu 2 telefon arasında 400 tl :D

kara senin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt