c5-03le ilgili bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doga99

Üye
    Konu Sahibi
c5-03le ilgili bir soru
arkadaşlar 5800'ın çalıştırdığı oyunlar uygulamalar temalar vs. gibi şeylerin hepsini c5-03 te çalıştırırmı?
Teşekkürler

Çalıstırır dostum ikiside s60v5 ve ekran çözünürlükleri de aynı...

seri2

Üye
çalıştırmıo bende c5-03 var sensörle ilgili şeyler çalışmıo 5800 daki araba oyununu atıyorum çalışmıo 5800 sanırım sis dosyası çalıştırıyor ama nedense c5-03 çalıştırmıo coğunu..

doga99

Üye
    Konu Sahibi
evet sorun burda ben hiç kullanmadım c5-03 ü almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar çalıştırıyor derken bazıları çalıştırmıyor diyor benimde kafam karıştı

pRime.

Üye
polarbit oyunları çalısmıyordu galiba c5-03'de

hoss

Üye
bana göre alınmayacak bir telefon çok eksi yönleri var ama yine de sen bilirsin

61semih

Üye
lutfen arkadaslar basmatık değil abanmatık.alın ve gorun helekı 3 5 ay sonra burada yorumlarınıza rastlarım

Tepkiler: cCc Maxcı cCc
Arkadasımdan 5800'ı almıstm mesajlasmak için.Aldıgıma da pisman oldum iki satır yazıyı 5 dk da yazıyodum.Kapasitif ekrana alısan kisiler ilk kullanımda zorlanır ve siz siz olun kapasitif ekranlı telefonunuzu rezistif kullanan yakınlarınıza vermeyin O kadar abanırlar ki ekranda parmak izindeki çizgilerin hepsini sayabilirsiniz.Rezistif ekranlı telefon alınmaz S2,İP4 ve N8 olsa bile

Abi bana göre öznel ben bir adam görmüştüm telefonu nesnelerle dokunmak için alıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...