c5 03 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
c5 03 yardım
merhaba. teli pc ye taktım. taktıktan sonra telde dosya yöneticisine girdiğimde bütün klasörler .exe formatına dönmüş. yani örneğin images klasörü images.exe olmuş. telde açamıyorum bunları. pc ye takınca normal klasör olarak görünüyor. neden böyl olmuş olabilir.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
hafıza kartını taradın mı belki virüs bulaşmıştır?

Azade1

Üye
Hafıza kartına virüs bulaşmış. Orjinal klasörleri gizleyerek .exe uzantılı uygulamalarla kısayol göstermiş. Hafıza kartını biçimlendir. Telefona hard format at.

alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
evet win defender ile taradım. virüs yok.

hikmet366

hikmet366

Üye
virüs bulaşmıştır pcde hafıza kaartını bir tarat anti virus programıyla kaspersky tavsiye ederim

alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
hocam hafıza kartındaki herşeyi pc ye kopyaladım. defender ile tarattım. hafıza kartını biçimlendirdim. biçimlendirmeden sonra kendisi otomatik olarak .exe formatında images videos other klasorlerini oluşturuyor. siliyorum tekrar geliyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
o zaman pc oluşturuyor.. hım o zamn pcde vurüs var

theeternal

theeternal

Üye
bende bir türlü anlayamadım

theeternal

theeternal

Üye
bencede pc den kaynaklanıyor durup dururken olmaz

- - - Eklendi - - -

:D ben niye format atıyom

alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm şuan exe dönüştürmüyor. pc suit yükledim pc ye. tum dosyaları yeni klasörler açarak pc suitten attım. teşekkürler...

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
o bir virüs ya geçen benimde karşıma çıktı sakın hafıza kartını bicimlendırme klasörler gizli oluyor sadece x-plore yükle . Ordan öz nitelikleri değiştir exe dosyalarını sil bilgisayarı da eset ile tarat bişe kalmaz :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt