C5-03 Windows Phone 7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mstfa038

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Windows Phone 7
Öncelikle S.a arkadaşlar benim bu ilk konum olacak ve konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım ...

Ben Bir internet sitesinde s60v5 için windows phone 7 tema/uygulama gibi birşey indirdim. İçinde bir adet sis dosyası var bu dosya tema ben bu temayı yüklediğimde simgeler aynen windows phone 7 gibi oluyor. ama SPBShell adlı program ile windows phone 7 şeklini alabiliyormuş. İndirdiğim dosyada açıklama vardı ama ingilizce olduğu içinde pek anlamadım .. İndirdiğim dosyanın içinde SpbShell adlı bir dosya var ama içinde 129 tane DAT dosyası var. Bunun hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz? Lütfen Ben bu windows phone'yi çok seviyorum :) :(

İndirdiğim dosyayı link olarak veremiyorum çünkü aktiflik sağlamamışım...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şu Anda Yapabileceğin Tek Şey Gidip Wp8 Li Telefon Almak Bellelere Filan Kursanda Değişen Birşey Olmuyor Yine Sıkıntili Yine Sıkıntılı Biraz Araştir Elemanın Teki Nette 5800 A Yüklemişti Bir Bak İstersen

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
.dat dosyalarını spb shell i kurdugun hafızaya girip other (diger) klasorunde spbshell adında bi klasor olmalı eger yoksa sen olustur .dat ları bu klasore at sonrz telefonu yeniden baslat istrsen sonrada spb shell i ac

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt