Telefon Tavsiyesi C5-03 vs C3-01 herkesin görüşü önemlidir

Sponsorlu Bağlantılar

C5-03 mü yoksa C3-01 mi?

• C5-03

Kullanılan: 35 62.5%
  • C3-01

Kullanılan: 21 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    56

kullo24

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 vs C3-01 herkesin görüşü önemlidir
arkadaşlar iki telefon arasında fazla ücret farkı yok ama karar veremedim C5-03 işletim sistemi falan daha iyi gibi ama C3-01 wifi'si daha iyi ve flash var bilemiyorum yardımcı olabilirmsiniz:allalla::allalla:

Starsley

C503 zaten c301 in üst üst üst modeli yani c503 daha iyi

pRime.

pRime.

Üye
C5-03

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
c3-01'in kamerası biraz daha iyi gibi. nokianın sitesindeki bilgilere göre c5-03 ile en fazla 90 dakikaya kadar video çekilebilirken c3-01'de hafıza kartının alabildiği kadar video çekilebiliyor. bunlar tek seferlik tabi. c5-03'de 90'ar dakikadan kart doluncaya kadar video çekimi yapabilirsin sonuçta. bir çekmede uzun metraj film çekecek halin yok sonuçta :)

iki modelde de Wlan var sanırım. c3-01'in gerçekten çok şık göründüğünü söyleyebilirim. ben c5-00 kullanıyorum. tasarım olarak c5-00 ile benziyorlar. c5-00 da "ok" tuşu ile resim çekerken c3-01'de yan tarafa kamera tuşu koymuşlar.

eğer c5-03 alırsan ekranı ve şarz süresi daha iyi tabi. eğer interneti sık kullanacaksan, ofis dosyalarıyla işin çok olacaksa, film filan atıp izlerim diyorsan büyük ekranlı olması çok daha iyi tabi.

Son kararım şıklık ve karizmatiklik istiyorsan c3-01 al derim. Ekranım büyük olsun ve şarzım daha uzun gitsin diyorsan da c5-03 al derim. bence c5-03 al :))))

kullo24

Üye
    Konu Sahibi
bende c503 ü tercih ediyorum fakat c301 wi-fi'si daha iyi diye biliyorum.Ama yinede büyük ekranda daha rahat kullanım olur.

farukinho

Üye
Açıkçası Nokia'dan uzun zamandır bekliyorum dokunmatik ve tuş takımı konfigürasyonu. Ve de bu şekilde 2 model geldi x3-02 ve c3-01 İki modelin de tüm özellikleri aynı ve fiyatları da bulundukları noktalarda aynı civarda. s40 serisi var iki modelde de. Ve tek fark olarak senin için çok önemliyse x3-02'de kamera flash destekli değil. İki telefonu da kullanıp görme şansım oldu. Ara yüz ekran kullanışlılık her şey eşit.. Ama kasadan dolayı c3-01 benim tercihim.

Gelelim c5-03 ve c3-01 arası farklara. Farklar
C5-03 ;
Flashsız Kamera ve 3x dijital zoom ,

640x360 çözünürlük ,
16milyon renk desteği,
saniyede 15FPS'ye kadar Video,
OS s60 5.serisi işletim,
Tam dokunmatik ,
GPS (Navigasyon)

C3-01;
LED Flash destekli Kamera ve 4x dijital zoom (Entegre Flash ve LED Flash farkı ; Flash fotoğraf makinelerindeki gibi çarpma eylemini gerçekleştiriyor LED'de. Entegre'de ışık yanıp sönüyor ve flashın bariz bir etkisi olmuyor)
320x240 çözünürlük
262bin renge kadar destek,
saniyede 20FPS'e kadar Video Çekimi
s40 Platformu işletim,
Tuş takımına sahip dokunmatik, Navigasyon yok

Navigasyon isteyene C5-03 önde (Harita isteyen)
Kamera Mükemmeliyeti İsteyene (Gece Çekimleri Dahil) C3-01 (Tam odaklı LED Flashlı)
Çok mesaj yazıyorum diyene C3-01 (Dokunmatikte hiç bir zaman tuş takımı alışılmışlığına gelemezsiniz.)

Ben çok mesajlaşan biri olduğum için açıkçası bana uygun bi telefon. Hem dokunmatiğe olan bir hevesim vardı hem de mesajlarda zorlanmamak için almıyordum dokunmatik.. bu telefonu alacağım. Wireless olmasa düşünmezdim ki o da var.. Yani C3-01

Video uzunluğuna gelince C5-03'de maksimum 90 dk belirtilmiş olsa da hafıza kartı destekliğiyle o da artacaktır. Bekleme süresi de aşağı yukarı eşit. Zaten kullanıma bağlı kalacaktır.

Dipnot : C5-03'e karar vereceksen , 5800 Xpress müzik biraz kalın olsa da 17 gram fark var. 5800'ın 3.2 MP Kamerası var ama C5-03'deki 5MP kameradan daha iyi fotoğraflar çekiyor. Ses kalitesi de yüksek. Ve C5-03'den ucuz... 50-60 lira ucuza alabilirsin.. Tasarım olarak C5-03 güzel görünse de çok şâşalı bi duruşu yok. 5800 al tam dokunmatik ve enfes telefon. Ben tam dokunmatik düşünmediğim için almamıştım.

yido

Üye
c5 03 başka telefona bakma bende haftaya alıyorum arkadaşım kullanıyo bnu çok mmnun sağlam ve süper telefon ;)

farukinho

Üye
c5 03 başka telefona bakma bende haftaya alıyorum arkadaşım kullanıyo bnu çok mmnun sağlam ve süper telefon ;)

C5 seçimi için sebebin nedir ? yani şu şu artısı yüzünden diyebileceğin ?

pek1

Üye
c3-01 Kullanıyorum. Eğer Ağır Görünüşlü ve İşlek bir telefon istiyorsan süper fakat ; iyi korunması gerek yani bi sorun falan yaşamadım ama dokunmatik ve tuşlu olduğu için bakıma ihtiyaç duyacaktır. Güzel Telefon kamerasıda Çekilecek yerlere göre süper. Bilgin olsun götürüp c5-03 e para verme Pişman olursun :)

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
c5-03 derim ben

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
NOKIA C5-03 Tavsiye Ederim:yuru

pasha14

pasha14

Üye
C5-03 veya C6 al.

mevlut096

Üye
ben c3 01 kullanıcısıyım bence telefon gayet iyi birde telefondan ne istediğin önemli yani

lolaman

lolaman

Üye
Nokia C5 03 al sonuçta yeni telefon sayılır.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c3 01 :oke:

symbian s60 serisine bulaşma. V5 dahil.
O yüzden s40. Fazla sorun yarayacağını zannetmiyorum.

Bu sebeplerden dolayı c3 01 :oke:

barlasmlh

barlasmlh

Üye
bence c5-03 al gayet memnunum

cembalkaya

cembalkaya

Üye
arkadaşlar ben geçen ay c3-01 aldım gayet iyi memnunum..kamerasından dokunmatikliğine kadar mükemmel .elimde gören arkadaşlarım mest olup telefonu almak istediklerini söylüyorlar.ve alıyorlarda.bir eksiği telefonun kendi belleği az o kadar.

yavuz0303

Üye
Arkadasım nokıa bu modellerde sınıfda kaldı cünkü herhangi bir ısınmada dkm ekranı arızalanıyor arıza giderilse bile tekrarlıyor sana tavsiyem dokunmatiği olmayan bir tel al

staplis

Üye
arkadaşlar c3-01 kullanıcısı olaraktan tek sorunu netten video izleyemiyorsun nokia ile görüştüğümde flash yükle diyor (sanki bilmiyoz ) ama flash ta yüklesen malisef

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
bnce c3 kndi fikrim ..

Üst Alt