C5-03 vs 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaa55

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 vs 5800
Arkadaşlar telefonumu(5800) garantiye yolladım versiyon değişikliği olup yeni telefon(c5-03) göndermişler sizce kazzkmı yedim yoksa iyi bişeymi bu (C5-03 te smart touch varmı ?)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ne iyi birşey ne de kazık onlar kardeş hemde tek yumurta ikizi :ehe

karaahmetsaygın

Üye
bence bu paraya samsung s3 var kardesim vede süper

Bahaxi

Bahaxi

Üye
Arkadaşlar telefonumu(5800) garantiye yolladım versiyon değişikliği olup yeni telefon(c5-03) göndermişler sizce kazzkmı yedim yoksa iyi bişeymi bu (C5-03 te smart touch varmı ?)

5800 daha iyidir cogu oyunlar vs. yuklenir ama c503un sorunu fazla olabilir

azrock

azrock

Üye
bence bu paraya samsung s3 var kardesim vede süper

Sen C5 veya 5800'ın fiyatına S3 nerede gördün?:off:

- - - Eklendi - - -

kardeş fw ne

olyur ?

FW=FirmWare yani yazılım.

- - - Eklendi - - -

5800 daha iyidir cogu oyunlar vs. yuklenir ama c503un sorunu fazla olabilir

Burda o iyi bu iyi demeyeceğim. İkiside birbirinden berbatlar.

Şu mesajın o kadar saçma ki cevap vermeden geçemedim. Senin telefon da iyi anlayışın oyun mu? Kaldı ki 5800'a yüklenen tüm oyunlar C5-03'e de yükleniyor. Sistemler aynı!

C5'in ne gibi sorunu var?

Ha bir de bu iki cihaz da kasa, medya haricinde aynılar. İkisinin de dokunmatiği basmatik vb. Yazılımsal sorunlar olur, orasını bilemem. Ama genel de RAM sorunundan başka pek de sıkıntı olmuyor.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Bahaxi

Bahaxi

Üye

Sen C5 veya 5800'ın fiyatına S3 nerede gördün?:off:

- - - Eklendi - - -

FW=FirmWare yani yazılım.

- - - Eklendi - - -

Burda o iyi bu iyi demeyeceğim. İkiside birbirinden berbatlar.

Şu mesajın o kadar saçma ki cevap vermeden geçemedim. Senin telefon da iyi anlayışın oyun mu? Kaldı ki 5800'a yüklenen tüm oyunlar C5-03'e de yükleniyor. Sistemler aynı!

C5'in ne gibi sorunu var?

Ha bir de bu iki cihaz da kasa, medya haricinde aynılar. İkisinin de dokunmatiği basmatik vb. Yazılımsal sorunlar olur, orasını bilemem. Ama genel de RAM sorunundan başka pek de sıkıntı olmuyor.:oke:

oyunlarindan kastím sensörlü oyunlarin cogunun oynanmayisi büyük bir eksidir.2-ikisininde ramide vasati asamaz derecede

- - - Eklendi - - -

3-burdaki acilan konuyu okursan ne kadar sorunlu bir cihaz oldugunu anlarsin umarim http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-c5-03-her-turlu-sorununuzu-yazabilirsiniz-494417.html

CryuS

CryuS

Üye
Arkadaşlar kendimin C5-03'ü olduğu için söylemiyeceğim.Arada ki farkları sıralayayım.

1.C5-03'ün işlemcisi daha fazladır.Ramlarinin ikiside aynıdır.
2.C5-03'te bazı sensörlü oyunlar oynanır.Ancak 5800'da oynanan diğer sensörlü oyunlarda telefonu kasar.
3.C5-03 boyut ve ağırlık bakımından 5800'a nazaran daha iyidir.
4.C5-03'te kamera tuşu ve flash yoktur.5800'da ise vardır.
5.C5-03'te OFW yüklenebilir.Ancak 5800'a hem OFW hemde CFW(C6 Portu) yüklenebilir.
6.C5-03 programları/oyunları biraz daha hızlı ve daha az kasma ile açar.(Ders. arkadaşımdan biliyorum.)
7.İkisinin de rezistif ekranı vardır.Ancak sen tırnakla kullanıyorsan senin için bir sakınca olmaz.
8.İkisi de S60v5 işletim sistemini kullanırlar.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Arkadaşlar kendimin C5-03'ü olduğu için söylemiyeceğim.Arada ki farkları sıralayayım.

1.C5-03'ün işlemcisi daha fazladır.Ramlarinin ikiside aynıdır.
2.C5-03'te bazı sensörlü oyunlar oynanır.Ancak 5800'da oynanan diğer sensörlü oyunlarda telefonu kasar.
3.C5-03 boyut ve ağırlık bakımından 5800'a nazaran daha iyidir.
4.C5-03'te kamera tuşu ve flash yoktur.5800'da ise vardır.
5.C5-03'te OFW yüklenebilir.Ancak 5800'a hem OFW hemde CFW(C6 Portu) yüklenebilir.
6.C5-03 programları/oyunları biraz daha hızlı ve daha az kasma ile açar.(Ders. arkadaşımdan biliyorum.)
7.İkisinin de rezistif ekranı vardır.Ancak sen tırnakla kullanıyorsan senin için bir sakınca olmaz.
8.İkisi de S60v5 işletim sistemini kullanırlar.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!

C5-03 ede cfw yüklenir ama c6 portu yok

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
osmanmert99

osmanmert99

Üye
al birini vur ötekine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt