Masterthone Üye Joker.' Alıntı: Yav bi bakalım Belki adam v22 den bahsediyordur. Genişletmek için tıkla ... hayır v23
Joker.' Alıntı: Yav bi bakalım Belki adam v22 den bahsediyordur. Genişletmek için tıkla ... hayır v23
Del Rey Üye warriorname' Alıntı: Ya ben daha güncellemedim de yazılım bilgilerine baktım bende sürüm numarası v41.0.010 yazıyor. - - - Eklendi - - - Telefonumda C5-03 ve Rm-697.. Genişletmek için tıkla ... Symbian Türkiye iletişim formundan bana ulaşmayı denersen yardımcı olabilirim. - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: aslında adamlar c5-03 piyasaya sürdüğü yazılının aynısını yapamayız Genişletmek için tıkla ... Pardon ama anlamadım ne demek istediğini - - - Eklendi - - - Şu an elinde v23.0.015 CORE dosyası olan varsa upload edip bana gönderebilirse kilidin kırılıp kırılmamış olduğunu öğrenebilirim.
warriorname' Alıntı: Ya ben daha güncellemedim de yazılım bilgilerine baktım bende sürüm numarası v41.0.010 yazıyor. - - - Eklendi - - - Telefonumda C5-03 ve Rm-697.. Genişletmek için tıkla ... Symbian Türkiye iletişim formundan bana ulaşmayı denersen yardımcı olabilirim. - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: aslında adamlar c5-03 piyasaya sürdüğü yazılının aynısını yapamayız Genişletmek için tıkla ... Pardon ama anlamadım ne demek istediğini - - - Eklendi - - - Şu an elinde v23.0.015 CORE dosyası olan varsa upload edip bana gönderebilirse kilidin kırılıp kırılmamış olduğunu öğrenebilirim.
tufan_81 Üye C5-03 te iki versiyon var RM-697 Ve RM-719 acaba RM-719 üzerinden port yapılmaya çalışılsa başarılı olunabilirmi ?
C5-03 te iki versiyon var RM-697 Ve RM-719 acaba RM-719 üzerinden port yapılmaya çalışılsa başarılı olunabilirmi ?
Joker. Üye Konu Sahibi Del Rey' Alıntı: Symbian Türkiye iletişim formundan bana ulaşmayı denersen yardımcı olabilirim. - - - Eklendi - - - Pardon ama anlamadım ne demek istediğini - - - Eklendi - - - Şu an elinde v23.0.015 CORE dosyası olan varsa upload edip bana gönderebilirse kilidin kırılıp kırılmamış olduğunu öğrenebilirim. Genişletmek için tıkla ... Olsa canım feda benim dediğin kendimiz bir symbian yaratamazmıyız
Del Rey' Alıntı: Symbian Türkiye iletişim formundan bana ulaşmayı denersen yardımcı olabilirim. - - - Eklendi - - - Pardon ama anlamadım ne demek istediğini - - - Eklendi - - - Şu an elinde v23.0.015 CORE dosyası olan varsa upload edip bana gönderebilirse kilidin kırılıp kırılmamış olduğunu öğrenebilirim. Genişletmek için tıkla ... Olsa canım feda benim dediğin kendimiz bir symbian yaratamazmıyız
Masterthone Üye Del Rey' Alıntı: Symbian Türkiye iletişim formundan bana ulaşmayı denersen yardımcı olabilirim. - - - Eklendi - - - Pardon ama anlamadım ne demek istediğini - - - Eklendi - - - Şu an elinde v23.0.015 CORE dosyası olan varsa upload edip bana gönderebilirse kilidin kırılıp kırılmamış olduğunu öğrenebilirim. Genişletmek için tıkla ... klit var dostum
Del Rey' Alıntı: Symbian Türkiye iletişim formundan bana ulaşmayı denersen yardımcı olabilirim. - - - Eklendi - - - Pardon ama anlamadım ne demek istediğini - - - Eklendi - - - Şu an elinde v23.0.015 CORE dosyası olan varsa upload edip bana gönderebilirse kilidin kırılıp kırılmamış olduğunu öğrenebilirim. Genişletmek için tıkla ... klit var dostum
Joker. Üye Konu Sahibi neşter1461' Alıntı: kilit koyanın götünü eşşek arıları soksun hemi.umudumuzu kırmaya kimsenin hakkı yok. Genişletmek için tıkla ... Sakin
neşter1461' Alıntı: kilit koyanın götünü eşşek arıları soksun hemi.umudumuzu kırmaya kimsenin hakkı yok. Genişletmek için tıkla ... Sakin