c5-03 turkcell sürekli internete bağlanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 turkcell sürekli internete bağlanıyor.
evet arkadaşlar c5-03 kullanıyorum bu telefonu aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum sürekli paralarım gidiyor.olay şu telefon boştayken nete bağlanıp kullanım tutarı diyor bilmem kaç kb kullanılıyormuş.ben bir tek facebook'a giriyorum onunda paketini yapıyorum yinede para kesiliyor.lütfen bilen bi arkadaş yardım etsin :'(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ev ekranında e posta ayarlaması yaptın mi ordan gidiyordur

fayzteck

fayzteck

Üye
Bağlantı ayarından mobil veri bağlantısını 'her zaman' seçenegini 'yalnız gerektıgınde' dierek seçersen sorunun düzelir kardeşim.ayrıca arkaplanda internet bağlantısı gerektiren uygulamaları açık bırakmamaya dikkat et.

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
şimdi baktım e posta ayarlarım hiç yapılmamış zaten hiç uraşmadım ayrıca bağlantı seçeneğimde hep gerektiğinde dur olarak duruyor.ancak arka planda çalışan uygulama olayını öğrendiğim iyi oldu her şey için teşekkürler By_GaBLİN, fayzteck

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun yine devam ediyor çalışan bütün uygulamaları kapattım yine de para kesiyor

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Sen telefonu turkcell den mi aldı ya da versiyon olarak operatörlerin yayınladıgı versiyon yüklüdür eger ki v22 yüklemedinse tavsiye ederim yani güncelle sorun kalmaz ya da cfw yükle

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
v22 çıktığı gün güncelledim ve marketten aldım cwf olayını hiç bilmiyorum bi bakmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt