C5-03 temiz faturalı olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 temiz faturalı olacak
evet arkadaşlar dediğim gibi NOKİA C5-03 almak istiyorum istanbul içi elden teslim.cihaz temiz ve aksesuar olması gerekir.fiyat 250-300 arası...

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Bulursun inşallah :oke:

lordmen99

Üye
evet arkadaşlar dediğim gibi NOKİA C5-03 almak istiyorum istanbul içi elden teslim.cihaz temiz ve aksesuar olması gerekir.fiyat 250-300 arası...

Dostum bence nokia c5-03 tavisye etmem bence sen andorid sistemli bir tel bak, bende vardı sattım ama navigasyon ve ovi beni çıldırttı :)
eksileri : tel her formatta ovi ye 1 mesaj 50 krş ovide oto bağış şeklinde :) bu telde 7 tl lik konturum vardı nereye gitti bilimıyorum bildiğim tek şey 2 tl navigasyona gittiği :) eger bir tel alıcaksan bu tur reklam olan telefon kesınlıkle alma. son olarak da arka kapak
bıraz sakat çok açıp kapatırsan belli bir sure sora elınde kalabilir :)
artıları: tel şık guzel tasarım,konuşurken güzel konuşabiliyorsun,wifi hızlı ve etki alanını baya iyi,internet hızlı sayfaları açarken zorluk çekmıyorsun you to be dan video izleye bilyirosun, vede video olayı guzel, muzık ses kalıteside iyi.....
not: ben pek tel değişitiren biri değilim ama bu tele kanım ısınmadı :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet Arkadaşın Dediği Gibi Bulabilirsen Androidlere Bak Eğer C5-03 İstiyorsan Foruma Bak Veya Gittigidiyora Falan Bak :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Bende var ama İstanbul da değilim.

microteam

Üye
1 aylik turksel cikisli 485 tl faturli 380 tl...

microteam

Üye
benim faturamda nasil o fiyat yaziyir peki...

bigboss88

Üye
Biraz araştırsaymışsın daha uygun fiyata bulabilirmişsin demek =)

nyse arkadaşın konusu dağılmasın..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
çıkmadı bi türlü hala cihaz :hmmm

lordmen99

Üye
dün vatanda 370 tl ye düşmüştü kaçırdın sanırım bence sen telefonculara bak kesin bulursun o fiyata bana sıfır 380 fiyat çeken vardı ama bilmıyorum sen genen bi bak ....

cchack

Üye
hocam gitti gidiyorda kampanyali 355 tl kaçırma hemen al

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
cihaz alınmıştır yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.konu silinebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt