C5-03 Taskman sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byotic

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Taskman sorun
hiçbir taskmanda telefonumu açınca direk olarak seçdiğim programları çalıştıracak bir taskman bulamadım olmadı olmadı sizin bana önerebileceğiniz var mı çok acil şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim iyi günler

outofdark

outofdark

Üye
jbak'da var galiba

byotic

Üye
    Konu Sahibi
acaba rica etsem bana biri burdan en güncel linki paylaşıp otomatik program başlatmayı gösterebilir mi ?

byotic

Üye
    Konu Sahibi
tamam indiriyorum

----------Eklendi @ 18:37:29 ---------- Yazıldı @ 18:34:15 ----------

indi yüklüyorum şimdi programı

----------Eklendi @ 18:37:44 ---------- Yazıldı @ 18:37:29 ----------

şimdi yüklüyorum programı

----------Eklendi @ 18:42:48 ---------- Yazıldı @ 18:37:44 ----------

herşey hazır şu anda ne yapmam lazım bundan sonra ?

anılbaran

anılbaran

Üye
bakın sımdı program ayarlarını söyliyim jbak taskman açtınız ordan sol menü ye girin/ayarlar/program ayarları/orda cıkan şeylerin cogua tik koyun simgeleri kapat diyen şeye tik koymanıza gerek yok digerlerine koyabildiniz kadar koyun

ayarlarını kayedin daha sonra tekrar jbaktasman na ilk girdinizde sol altaki menü ye tekrar girin ordan araclar girin/uygulama çalıştıra girin ordan telefondakı tum uyuglamalar ve sısıtem parcacıkları gozukur ordan herhnagı bı uyugulmaya tıklayarak calıstırn kolay gelsın dostum :oke:

byotic

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben telefonu açıp kapasam seçtiğim program otomatik olarak çalışacak değil mi

----------Eklendi @ 19:04:24 ---------- Yazıldı @ 18:55:23 ----------

dediğin yöntemi uyguladım ama telefonu kapatıp acınca gidiyor yani otomatik olarak açmıyor :(

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm sen sımdı harhangı programın secıp dha sonra o sectıgın programın telefon acılırken otomatık olarak acılsın ıstıyon dımı

byotic

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm onun sırf bu ısler ıcın yıllar once programı vardı ama unuttum :ağlarım:

----------Eklendi @ 20:06:20 ---------- Yazıldı @ 19:42:49 ----------

tuh tamda programı bulmustum ama sorunu cozmususn galıba neyse ben kullanayım barıı :D

----------Eklendi @ 20:08:05 ---------- Yazıldı @ 20:06:20 ----------

cok ufak bı programdı neyse kısmet bu ısler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt