C5-03 SW Update v. V 41.0.010 Hakkinda Bilgisi Olan?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 SW Update v. V 41.0.010 Hakkinda Bilgisi Olan?
Merhaba arkadaslar anlayacaginiz uzere bir C5-03 um var.Bu sabah kendi kendime lan guncelleme gelmis olmasin deyip de kontrol ettim ve baslikta yazdigim SW Update cikti karsima.Arastirdim fakat pek bise bulamadim yine bu sitede aylar once gelmesi gerekirken gelmemesi disinda.Bilgisi olan bir arkadas cevap verirse konu devaminda update sorunumu da yazcm.
ps: konu daha once acildiysa ya da yanlis yerdeysem ozur dilerim.

Del Rey

Del Rey

Üye
v41'in sürüm numarasını kendiniz uydurdunuz mu? Normalde majör güncelleme gelse bile v30.x ile başlamalı.

Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
    Konu Sahibi
isim gucum yok uydurdugum surum numarasiyla konu mu acicam Sayin S.T. ?? Guncellemeleri kontrol et diyorum ve cikani aynen yaziyorum :
Isim : SW Update v. V41.0.010
Boyut : 9876 kB
Tur : Uygulama
Aciklama : Software Update
Satici : NOKIA
ben de bi sacmalik oldugunun farkindayim zira hicbir yerde bilgi yok bu surumle ilgili fakat karsima cikan bu :/

Del Rey

Del Rey

Üye
Peki, yükleyebiliyorsanız kesinlikle yükleyin.

Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
    Konu Sahibi
Peki telefon türünün RM-612 olmasi anormal bi durum mu? Bununla ilgisi olabilir mi?

Del Rey

Del Rey

Üye
Aslında, RM 612 C6-00'ın RM kodu. C5-03'ün böyle bir RM kodu bulunmuyor.

Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
    Konu Sahibi
Evet biliyorum.Birkac gun once telefonu hacklerken olmustur buyuk ihtimal ilgisi var mi bilmiyorum ama..?guncellemeyi yukle dedim, indirdi, telefon yeniden baslatildi, acildi, 'telefon guncellenemedi.guncelleme paketi telefonla uyumlu degil.servis sagkayicinizla gorusun.' dedi.anlasildi yuklenemiyor peki bunu nasil dizeltebilirim?

Del Rey

Del Rey

Üye
Sunucular karışmış olabilir. Telefon bilgilerinden RM'nizi kıontrol edin.

ayhanbabacano

Üye
bende güncelle diyorum hiçbir güncelleme yok diyor...ne zaman çıktı v41.0 :(

Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
    Konu Sahibi
bende güncelle diyorum hiçbir güncelleme yok diyor...ne zaman çıktı v41.0 :(

Benim telefon türü yükledigim boktan püsürden sanırım rm-612 yani c6nınki olarak degismis dolayısıyla c6 güncellestirmesi buldu.hard format attım rm697 su an güncelleme de yok sorun da üzme kendini aga :)

ayhanbabacano

Üye
anlaşıldı :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...