c5-03 şarj konnektörü değişti

Sponsorlu Bağlantılar

keremdemiray

keremdemiray

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 şarj konnektörü değişti
arkadaşlar daha önce kvk ya gönderdiğimde yapılmamıştı telefon konusunuda açmıştım hatta telefon usb'den şarj oluyodu fakat prizden hiçbir şarj aletiyle şarj sağlanamıyordu.Bugün teknik servisten Malzeme Eklendi Stok Kodu : 5469849, Şarj Konnektoru - Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: 201-MEKANİK OLARAK PARÇA DEĞİŞTİRİLEREK ONARIM YAPILMIŞTIRKapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:2gün içinde bayiye teslim edilecektir. diye bir mesaj geldi , bu şarj konnektörü tam olarak nedir ve problem çözülmüşmüdür , 3 haftadır telefonsuz geziyorum bıktım artık eğer olmamıştır diyosanız arıyım hiç göndermesinler.

özet : şarj konnektörü nedir ??

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Şarj konnektörü şarj aletini telefona bağlayan giriş yeri olması lazım(telefonun altındaki ufak delik).

- - - Eklendi - - -

Eğer o parça bozulmuşsa kırılmışsa veya herhangi bir hasar görmüşse telefonun şarj aleti ile telefonu şarj edemezsin yazdığın gibi usb ile olur

sata3

sata3

Üye
c503e olur usb ile şarj yapcaksın: c503e olur

exeli258

exeli258

Üye
25 lira pahalı kardesim herhangi bir telefoncuda 5 lira

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601 ve mısto61
exeli258

exeli258

Üye
5 liralık şarz aletlerine güvenip telefonu şarz etmeyin, telefona zarar veriyor..
Haklısın aga ama telefonda c5-03 riske deger bende de c5-03 yaklasık 1 yıldır 5 liralık alette sarj ediyom sıkıntı yok

Üst Alt