LeoFrankLy
Üye
çok güzel sorunsuz süper cfw.teşekkürler engin.
Adı üstünde gold
Rica ederimçok güzel sorunsuz süper cfw.teşekkürler engin.
Rica ederimŞu temayı öve öve bitiremedin![]()

Şu temayı öve öve bitiremedin![]()

hacı senin avatar beni acayip sinir ediyo nedi o yaSEVİYORUM USTA SEVİYORUM.![]()

Hatasız mükemmel bir cfw.sizlerle windows lıght temalı bu cfwden resimler paylaşmak istiyorum.Yükleyin pişman olmayacaksınızdır.TEMAYI İNDİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU LİNKİ http://www.maxicep.com/symbian-s60v...indows-7-light-temasi-685601.html#post5149200TIKLASIN.

ShowDz

hacı senin avatar beni acayip sinir ediyo nedi o ya![]()

Bugün yükleyip deneme şansım oldu bugüne kadar sayısız cfw yükledim en begendigim Symbian tr nin yaptıgı idi ama sizinkide gayet hoş olmuş şu ana kadar bi problem yaşamadım hafıza kartımda şifre oldugu ve şifreyi unuttugum için flashlive ı deneyemedim
hız anlamında gayet güzel performansa sahip bide dikey klavye belle shell direk entegre gelseydi tadından yenmezdi
Elinize emeğinize sağlık bi olumsuzluk görürsem yazarım ama şu ana kadar gayet güzel ve hızlı çalıştı yüklemek isteyen arkadaşlara kefil olabilirim hız ve sağlamlık açısından
Yaşadığınız flash atamama problemini ben windows xp kurarak çözdüm windows xp de phoenix 2012 kurup calıstırın sorun cıkmaz
hafıza kartınızı cıkartmazsanız MTP Device die bi driverin yüklenmedigi hatasını alırsınız
XP olan bi makinaya Phoenix 2012 Kurun
Nokia PC Suite Kurun ( OVİ Suite Değil )
Hafıza kartını çıkartın
İlk mesajda anlatılanları aynen yapın
Telefonunuz açılınca *#7370# yapın formatlayın
CFW nin keyfine varın
Kalın sağlıcakla

3 gün oldu kullanıyorum mükemmel süper hatasız eline emeğine sağlık engin.